autor:

autor

» » Aluaturi si Foietaje

Blat de tarta

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
130 gr. faina, 130 gr. zahar, 2 oua, praf de copt, 6 linguri apa, un praf sare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

65 voturi

Mod de preparare

Ouale se amesteca cu zaharul si apoi se adauga apa calduta.


Se adauga faina si praful de copt deodata.


Se coace in forma de tarta.


Blatul se insiropeaza, se adauga o budinca de vanilie si fructe.


Se toarna gelatina din fructe peste fructele asezate peste budinca si se da la frigider.
Retete
Alte retete din Aluaturi si Foietaje

Tarta cu coacaze negre pe blat de cocos

Blatul : Este extrem de simplu de facut . In vasul robotului am pus fulgi de cocos impreuna cu

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

Tarta cu capsuni si blat de alune

M-a rugat o vecina sa o ajut sa pregateasca ceva bun de 1 iunie pentru copiii ei, ea nu prea are

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

65 voturi

Ingrediente

  • 130 gr. faina
  • 130 gr. zahar
  • 2 oua
  • praf de copt
  • 6 linguri apa
  • un praf sare

Raporteaza reteta

Placinta cu branza proaspata de vaci

Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu cateva linguri faina.Se lasa la dospit

29 voturi    9 comentarii
nespecificat
Aluaturi si Foietaje

Tochitura macelareasca cu cus-cus

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Poale-n brau

Reteta de poale-n brau sau placintele moldovenesti umplute cu branza aminteste de copilarie, de momentele

4 voturi    4 comentarii
nespecificat
Aluaturi si Foietaje


Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine de casa cu lapte si ulei

Paine de casa cu lapte si ulei

Punem toate componentele la temperatura camerei, in bucatarie, cu 1-2 ore inainte de preparare. Incalzim laptele. Preparam maiaua: Zdrobim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine pufoasa

Paine pufoasa

Diluam drojdia in apa calduta. Atentie apa sa nu fie fiarta ca sa nu stricam drojdia Punem 2-3 linguri de faina si amestecam bine pana

0 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Aluaturi si Foietaje