autor:

autor

» » Aluaturi si Foietaje

Blat de tarta

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
130 gr. faina, 130 gr. zahar, 2 oua, praf de copt, 6 linguri apa, un praf sare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

65 voturi

Mod de preparare

Ouale se amesteca cu zaharul si apoi se adauga apa calduta.


Se adauga faina si praful de copt deodata.


Se coace in forma de tarta.


Blatul se insiropeaza, se adauga o budinca de vanilie si fructe.


Se toarna gelatina din fructe peste fructele asezate peste budinca si se da la frigider.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

65 voturi

Ingrediente

  • 130 gr. faina
  • 130 gr. zahar
  • 2 oua
  • praf de copt
  • 6 linguri apa
  • un praf sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tochitura macelareasca cu cus-cus

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Poale-n brau

Reteta de poale-n brau sau placintele moldovenesti umplute cu branza aminteste de copilarie, de momentele

4 voturi    4 comentarii
nespecificat
Aluaturi si Foietaje

Mucenici moldovenesti

Preparam maiaua din drojdie, o lingurita zahar si una de faina. Dupa 10 minute o amestecam cu restul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Aluaturi si Foietaje


Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant

Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Se face un sos de rosii din 400 gr de rosii taiate marunt din conserva sau proaspete-se pune

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Painicele din faina integrala

Painicele din faina integrala

Se pun toate ingredientele in vasul mixerului si cu forma de framantare actionam mixerul pana iese un aluat fraged putin lipicios-cam

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje