Eu folosesc robotul de bucatarie care imi este foarte util la bomboanele Raffaello.Asa ca in vasul robotului amestec toate ingredientele in urmatoarea ordine:lapte;zahar pudra;nuca de cocos,unt si smantana.
Din compozitia rezultata se formeaza bilute ce au in mijloc aluna/migdala.Bombonelele gata formate se tavalesc prin nuca de cocos,se aseaza pe o tava si se pun la frigider.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii