Bomboane Raffaello 1

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Bomboane Raffaello 1

Ingrediente

  • Bomboanele Raffaello sunt foarte usor de preparat si foare aspectuoase de decor la sarbatori sau de dat cadou.
  • Eu le-am pregatit de sarbatorile de iarna.
  • Avem nevoie de :
  • • 200 g unt moale
  • • 250 g zahar pudra
  • • 100 + 100 g nuca de cocos
  • • 250 g lapte praf
  • • 150 g alune de padure
  • • 2 plicuri de zahar vanilat

Mod de preparare

Alunele nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta .

Se amesteca untul, zaharul, laptele praf , zaharul vanilat si 100 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena.

Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise