autor:

Eugénia (Mihai ) DELAD

» » Supe de carne

Bors cu carne de vita

Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2011

Ingrediente
500 gr carne vita, 2 cepe, morcov, 1 radacina de patrunjel, 3 rosii sau suc de rosii sau pasta de tomate sau rosii in bulion, 1ardei, tije de telina, telina radacina, 2 cartofi, leustean, bors, sare, concentrat de vita, smantana, o lingura ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece cu sare. curata spuma. Legumele se taie dupa dorinta si se calesc putin in ulei: mai intai ceapa, apoi se adauga radacinoasele, ardeiul si tija de telina. Cand carnea este aproape fiarta se pun in oala legumele calite, rosiile sau sucul de rosii, sare, concentrat de vita.


Se dau in doua clocote, se adauga borsul.


Se serveste simpla sau cu smantana.
Retete
Alte retete din Supe de carne

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne

Supa de vacuta cu galuste

Lasati oasele in apa rece 15-20 minute ca sa iasa sangele. Puneti la fiert in 4 litri de apa rece

2 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Supe de carne

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    O ciorbica buna si sanatoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne vita
  • 2 cepe, morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 3 rosii sau suc de rosii sau pasta de tomate sau rosii in bulion
  • 1ardei
  • tije de telina
  • telina radacina
  • 2 cartofi
  • leustean
  • bors
  • sare
  • concentrat de vita
  • smantana
  • o lingura ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Eugénia (Mihai ) DELAD

Bomboane Raffaello

Ciocolata rupta bucati se pune la topit in frisca incalzita( sa nu fiarba !) pe bain-marie. Cand

7 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Cheesecake light cu banane, piersici si zmeura

Blatul: se zdrobesc biscuitii foarte fin. Se topeste ciocolata ciocolata şi untul la bain-marie.

3 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

Sarmalute in foi de vita cu carne si quinoa

Se spala boabele de quinoa in mai multe ape si le lasam la inmuiat in apa calda. Frunzele (daca sunt

6 voturi    5 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

O ciorbica buna si sanatoasa.



Adauga reteta
Retete
din Supe de carne
Bogracs

Bogracs

Cureti ceapa, morcovii, ardeii, le speli si le tai marunt. Pui in ceaun uleiul sa se incinga apoi pui legumele la calit. Cand s-au

0 voturi    0 comentarii
3h
Supe de carne
Supa de curcan cu galuste

Supa de curcan cu galuste

Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza Legumele le curatam si

0 voturi    0 comentarii
35 min
Supe de carne