autor:

Eugénia (Mihai ) DELAD

» » Supe de carne

Bors cu carne de vita

Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2011

Ingrediente
500 gr carne vita, 2 cepe, morcov, 1 radacina de patrunjel, 3 rosii sau suc de rosii sau pasta de tomate sau rosii in bulion, 1ardei, tije de telina, telina radacina, 2 cartofi, leustean, bors, sare, concentrat de vita, smantana, o lingura ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece cu sare. curata spuma. Legumele se taie dupa dorinta si se calesc putin in ulei: mai intai ceapa, apoi se adauga radacinoasele, ardeiul si tija de telina. Cand carnea este aproape fiarta se pun in oala legumele calite, rosiile sau sucul de rosii, sare, concentrat de vita.


Se dau in doua clocote, se adauga borsul.


Se serveste simpla sau cu smantana.
-->
Retete
Alte retete din Supe de carne

Supa crema Exotic International

Se pune la fiert carnea de pui in 2 litri de apa rece cu putina sare si concentratul de pui. Se adauga

27 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Ciorba de vitel cu legume la Crock Pot

Am experimentat deja multe retete la Crock Pot si a venit vremea sa incerc si o ciorba. Cred ca deja

0 voturi    0 comentarii
6h 30 min
Supe de carne

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    O ciorbica buna si sanatoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne vita
  • 2 cepe, morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 3 rosii sau suc de rosii sau pasta de tomate sau rosii in bulion
  • 1ardei
  • tije de telina
  • telina radacina
  • 2 cartofi
  • leustean
  • bors
  • sare
  • concentrat de vita
  • smantana
  • o lingura ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Eugénia (Mihai ) DELAD

Bomboane Raffaello

Ciocolata rupta bucati se pune la topit in frisca incalzita( sa nu fiarba !) pe bain-marie. Cand

9 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Cheesecake light cu banane, piersici si zmeura

Blatul: se zdrobesc biscuitii foarte fin. Se topeste ciocolata ciocolata şi untul la bain-marie.

3 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

Sarmalute in foi de vita cu carne si quinoa

Se spala boabele de quinoa in mai multe ape si le lasam la inmuiat in apa calda. Frunzele (daca sunt

6 voturi    5 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

O ciorbica buna si sanatoasa.

Adauga reteta
Retete
din Supe de carne
Supa de tortellini

Supa de tortellini

Puiul spalat se pune in vasul cu apa la fiert iar dupa ce s-a adunat deasupra spuma neagra,se arunca apa,se spala oala si puiul,apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Supe de carne
Supa de portocale cu cocos si piept de pui

Supa de portocale cu cocos si piept de pui

1. Intr-o tigaie cu peretii mai inalti, in unt fierbinte se caleste carnea tocata, se adauga prazul si praful de curry si se lasa sa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de carne