Calim ceapa tocata marunt,adaugam zarzavatul dat pe robot,sau pe razatoare si il calim cateva minute in uleiul incins.Adaugam ardeiul si gogosarul,cate putina apa,pana ce legumele sunt fierte. Adaugam fasolea si taiteii fierti separat si mai dam un clocot.Acrim cu bors de putina si presaram cu patrunjel proaspat.Condimentam dupa gust. Servim cu ceapa alaturi, cine doreste poate sa dreaga cu smantana.
Daca am retinut din supa de la fiertul fasolei, adaug in loc de apa din acea supa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii