autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de peste cu leustean

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierbe zarzavatul taiat fire lungi si ceapa taiata marunt, in apa cu sare. adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert, apoi bucatile de peste, care mai intii au fost frecate cu sare.


Se fierbe la foc potrivit, sa nu se sfarime pestele.


Se mai adauga felii de rosii sau bulion.


Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean.


Se poate adauga si o cescuta de orez, care se fierbe o data cu zarzavatul


Se poate prepara si fara zarzavat

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dan Pascal , 12 octombrie 2014

    foarte bun...

  • Talida Daniela_Ionescu

    Talida Daniela_Ionescu (Bucatar) , 16 august 2013

    Lam facut e super......

  • Fara foto

    Talida Daniela Ionescu , 05 august 2013

    E super borsul....

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      E super borsul tau !

    • Fara foto

      pescaru , 21 octombrie 2009

      azi am facut bors de peste ,stiuca platica crap ,rosioara

    • Fara foto

      vichilu marina , 04 august 2009

      O reteta foarte simpla, ieftina si bineanteles foarte, foarte gustoasa !! O recomand cu placere si incredere tuturor!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

102 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ litri apa
  • 6 bucati peste
  • 1 morcov
  • 1 buc
  • radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • sare
  • 2-3 cesti bors
  • 4-5 rosii sau 200 ml bulion
  • patrunjel verde
  • leustean

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de potroace

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam

8 voturi    3 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Puneti ceapa, morcovii, telina si pastarnacul sa fiarba intr-o oala cu 4l apa, la foc mediu. Spumati

4 voturi    2 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Dan Pascal

foarte bun...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Curatam si spalam bine legumele in mod special loboda si stevia in multe ape.Morcovii si albitura se curata si se dau prin razatoarea

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Dovleacul se curata de coaja, se indeparteaza semintele si se taie felii mici. Se pune dovleacul feliat intr-o tava tapetata cu hartie

4 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe