autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de peste cu leustean

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ½ litri apa, 6 bucati peste, 1 morcov, 1 buc, radacina patrunjel, 2 cepe, sare, 2-3 cesti bors, 4-5 rosii sau 200 ml bulion, patrunjel verde, leustean

Dificultate: Medie Timp: 1h

102 voturi

Mod de preparare

Se fierbe zarzavatul taiat fire lungi si ceapa taiata marunt, in apa cu sare. adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert, apoi bucatile de peste, care mai intii au fost frecate cu sare.


Se fierbe la foc potrivit, sa nu se sfarime pestele.


Se mai adauga felii de rosii sau bulion.


Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean.


Se poate adauga si o cescuta de orez, care se fierbe o data cu zarzavatul


Se poate prepara si fara zarzavat

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dan Pascal , 12 octombrie 2014

    foarte bun...

  • Talida Daniela_Ionescu

    Talida Daniela_Ionescu (Bucatar) , 16 august 2013

    Lam facut e super......

  • Fara foto

    Talida Daniela Ionescu , 05 august 2013

    E super borsul....

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      E super borsul tau !

    • Fara foto

      pescaru , 21 octombrie 2009

      azi am facut bors de peste ,stiuca platica crap ,rosioara

    • Fara foto

      vichilu marina , 04 august 2009

      O reteta foarte simpla, ieftina si bineanteles foarte, foarte gustoasa !! O recomand cu placere si incredere tuturor!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

102 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ litri apa
  • 6 bucati peste
  • 1 morcov
  • 1 buc
  • radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • sare
  • 2-3 cesti bors
  • 4-5 rosii sau 200 ml bulion
  • patrunjel verde
  • leustean

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Ciorba ardeleneasca de salata

Salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5-10 minute. Se scoate cu sita, se scurge

61 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. Se pun la

2125 voturi    71 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Talida Daniela_Ionescu (Bucatar)

Lam facut e super......



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata- reteta ardeleneasca

Ciorba de salata- reteta ardeleneasca

Aceasta este una dintre ciorbele mele preferate pe care o pregatea bunica mea, iar acum a devenit si preferata sotului meu, deci a casei.

3 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de legume

Ciorbita de legume

Zarzavatul si legumele se toaca bucati medii . Mai intai se pun la fiert radacinoasele (telina, ceapa, morcovii, postarnacul).Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe