Bors de peste manastiresc

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Bors de peste manastiresc

Ingrediente

  • 2-3 capuri de peste
  • 1 conserva de peste in sos tomat
  • jumatate ardei rosu
  • jumatate ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • patrunjel verde
  • 100 gr orez
  • o mana masline
  • sare
  • piper
  • bors pentru acrit

Mod de preparare

Mai intai pregatim legumele: ardeiul rosu si galben il spalam si il taiem cubulete.

Ceapa o curatam, o spalam si o tocam.

Morcovul il radem, il spalam si il taiem feliute subtiri.

Pastarnacul il curatam, il spalam si il taiem patratele mici.

Spalam capurile de peste foarte bine.

Intr-o oala punem apa pe 3 sferturi, punem capurile de peste si dam drumul la aragaz.

Dupa ce a dat 3-4 clocote adaugam legumele si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Orezul il spalam in mai multe ape.

Dupa ce legumele au fiert mai bine de jumatate adaugam orezul.

Cand orezul este aproape fiert punem conserva.

Condimentam cu sare si piper, apoi punem maslinele si bors dupa gust.

Mai lasam sa dea cateva clocote ciorba, presaram patrunjel verde deasupra si servim.

La urma scoatem capurile de peste si le aruncam.

Pofta buna!!!.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise