autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de stiuca

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
200 gr. stiuca sau lin, 1/2 buc. ardei gras, 1/4 buc. ceapa rasa, 1/4 l bors, 1 buc. rosie mare, sare, leustean, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cind sunt gata, se adauga pestele, apoi leusteanul, patrunjelul si borsul.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. stiuca sau lin
  • 1/2 buc. ardei gras
  • 1/4 buc. ceapa rasa
  • 1/4 l bors
  • 1 buc. rosie mare
  • sare
  • leustean
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Ciorba ardeleneasca de salata

Salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5-10 minute. Se scoate cu sita, se scurge

61 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. Se pun la

2124 voturi    71 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Spalam legumele, le curatam si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala la fiert cu 3 litri de apa si un praf de sare. Peste carnea

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de primavara

Bors de primavara

In oala cu ulei se calesc ceapa, ardeiul gras si tija de telina taiate cubulete, se adauga morcovul si dovlecelul rase, cartofii curatati,

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe