autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Boscaiola

Autor: Alex Dulacioiu (Bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 iunie 2006
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

pancetta se taie cubulete si se caleste in tigaie cu 2 linguri ulei de masline la foc potrivit. dupa 5 min se adauga buretii taiati fasii. ceapa se da prin razatoarea fina si se adauga peste compozitie. se amesteca usor, adaugandu.-se si vinul alb. la max 5 min dupa ce s-a adaugat vinul se adauga si mazarea peste compozitie. se lasa vinul sa se evapore si se adauga smantana. se amesteca bine pt a nu lasa cocoloase.


inainte sa luati sosul de pe foc adaugati putin parmezan.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

18 voturi

Ingrediente

  • 100 gr mazare
  • 1 ceapa mare,250 gr pancetta ( kaiser )
  • 400 ml smantana,
  • 500 gr bureti ( hribi sau pleutorus )
  • 50-100 ml vin alb demi dulce
  • 300 gr penne sau rigatoni.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zacusca

Zacusca

In primul rand puneti vinetele si ardeii capia la copt. Intre timp cat se coc vinetele si ardeii curatam ceapa si o punem in apa

0 voturi    0 comentarii
10h
Conserve si muraturi
Cușcuș cu legume

Cușcuș cu legume

Curățăm legumele. Morcovul îl tăiem rondele, ardeii, roșiile și dovlecelul cubulețe, iar ceapa peștișori. Punem

2 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi