autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Boscaiola

Autor: Alex Dulacioiu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Alex Dulacioiu (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 iunie 2006

Ingrediente
100 gr mazare, 1 ceapa mare,250 gr pancetta ( kaiser ), 400 ml smantana,, 500 gr bureti ( hribi sau pleutorus ), 50-100 ml vin alb demi dulce, 300 gr penne sau rigatoni.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

18 voturi

Mod de preparare

pancetta se taie cubulete si se caleste in tigaie cu 2 linguri ulei de masline la foc potrivit. dupa 5 min se adauga buretii taiati fasii. ceapa se da prin razatoarea fina si se adauga peste compozitie. se amesteca usor, adaugandu.-se si vinul alb. la max 5 min dupa ce s-a adaugat vinul se adauga si mazarea peste compozitie. se lasa vinul sa se evapore si se adauga smantana. se amesteca bine pt a nu lasa cocoloase.


inainte sa luati sosul de pe foc adaugati putin parmezan.

Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Polenta alla boscaiola

Calim ceapa tocata in ulei de masline pana devine transparenta.adaugam carnatii taiati si usturoiul

28 voturi    12 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Friganele de ciuperci cu dovlecel

Se spala bine si se toaca marunt ciupercile, dovlecelu si ardeiul gras (pastrati cateva feliute pentru

16 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

18 voturi

Ingrediente

  • 100 gr mazare
  • 1 ceapa mare,250 gr pancetta ( kaiser )
  • 400 ml smantana,
  • 500 gr bureti ( hribi sau pleutorus )
  • 50-100 ml vin alb demi dulce
  • 300 gr penne sau rigatoni.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei la cuptor

Dovlecei la cuptor

-Se spala dovleceii, se taie in jumatate si se scoate miezul din ei.Tocam miezul de la un dovlecel, adaugam peste miez ouale,sare,piper

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ciorba de legume

Ciorba de legume

-Se curata ceapa,se taoca si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa devine translucida,se adauga,toate legumele tocate marunt si

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe