autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Boscaiola

Autor: Alex Dulacioiu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Alex Dulacioiu (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 iunie 2006

Ingrediente
100 gr mazare, 1 ceapa mare,250 gr pancetta ( kaiser ), 400 ml smantana,, 500 gr bureti ( hribi sau pleutorus ), 50-100 ml vin alb demi dulce, 300 gr penne sau rigatoni.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

18 voturi

Mod de preparare

pancetta se taie cubulete si se caleste in tigaie cu 2 linguri ulei de masline la foc potrivit. dupa 5 min se adauga buretii taiati fasii. ceapa se da prin razatoarea fina si se adauga peste compozitie. se amesteca usor, adaugandu.-se si vinul alb. la max 5 min dupa ce s-a adaugat vinul se adauga si mazarea peste compozitie. se lasa vinul sa se evapore si se adauga smantana. se amesteca bine pt a nu lasa cocoloase.


inainte sa luati sosul de pe foc adaugati putin parmezan.

pancetta se taie cubulete si se caleste in tigaie cu 2 linguri ulei de masline la foc potrivit. dupa 5 min se adauga buretii taiati fasii.
-->
Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Polenta alla boscaiola

Calim ceapa tocata in ulei de masline pana devine transparenta.adaugam carnatii taiati si usturoiul

28 voturi    12 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

TOCANITA DE CIUPERCI

Ciupercile se curata, se spala si se taie feliute. Intr-o cratita se pune uleiul, se adauga ceapa

19 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

18 voturi

Ingrediente

  • 100 gr mazare
  • 1 ceapa mare,250 gr pancetta ( kaiser )
  • 400 ml smantana,
  • 500 gr bureti ( hribi sau pleutorus )
  • 50-100 ml vin alb demi dulce
  • 300 gr penne sau rigatoni.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu branza de capra

Tarta cu branza de capra

-Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale,apoi se pune ceapa tocata marunut.Se omogenizeaza usor cu o furculita. -Se

18 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta aperitiv

Placinta aperitiv

-Se rade branza intr-un castron,peste branza se adauga trei oua si se mixeaza,la final se adauga si ceapa verde tocata marunt(nu mai

30 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje