Asezam pe folia de aluminiu ulei de masline, busuioc, cimbru, ardei taiati subtirel, rosii felii, o felie branza de grosimea unui deget, iar ardei si rosii, ulei, cimbru, busuioc si strangem folia foarte bine. Incingem gratarul si punem pachetelele cate 5 minute pe fiecare parte dupa care mai lasam alte 5 pe fiecare parte, in total 10 min pe fiecare parte dar pe rand. Servim calde, atentie la aburi. Am mai facut niste legume la gratar si ciuperci cu mujdei de usturoi.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii