Breton cu frisca si capsuni

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Breton cu frisca si capsuni

Ingrediente

  • Blat
  • 75 gr margarina
  • 75 zahar
  • 2 oua
  • 75 ml smantana
  • 125 gr faina
  • 1/2 plic praf copt
  • 2 vanilii
  • Pentru ornat
  • 600 gr frisca
  • 300 gr capsuni
  • 1 lingurita corn flower amestecata cu 2 lingurite zahar pudra

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 180°.

Batem margarina cu zahar oana se albeste. Adaugam oualele unul cate unul si smantana amestecam. Adagam faina, praf de copt si vanilia batem bine pana se omogenizeaza. Ungem cu margarina o tava rotunda punem compozitia si coacem pentru 35 de minute. Lasam sa se raceasca. Ornam cu frisca si capsuni iar deasupra zahar pudra cu korn flower.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise