Se amesteca cele doua compozitii si se toarna intr-o tava de briose , unsa inainte cu putin unt . Nu se umplu pana la capat locasurile de briose fiindca deasupra se toarna compozitia de branza .
Pentru crema de branza se mixeaza cu blenderul :
-1 ou
-200 gr branza de vaci
-putin lapte (30 ml)
-1 banana (pentru mai multa dulceata adaugati miere sau sirop de agave )
-optional : fulgi de ciocolata (bio)
Se toarna cate putin din aceasta compozitie deasupra aluatului cu roscove si se da la cuptor pentru circa 20 de minute , la foc potrivit , dupa ce la inceput temperatura a fost maxima , pentru a creste.
Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca inainte de a se consuma .
In poza, cele mai lucioase si marmorate sunt briosele sotului meu, in care am adaugat putina miere si fulgi de ciocolata ; celelalte sunt ale mele , indulcite doar cu fructe :) .
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii