Se pun stafidele la inmuiat in esenta de rom si apa calduta cat sa le acopere.
Se pun ouala, zaharul si un praf de sare intr-un bol si se mixeaza pe foc. Cand zaharul s-a dizolvat si compozitia a inceput sa se ingroase, se stinge focul, lasi putin sa se raceasca si se incorporeaza cu faina cernuta impreuna cu praful de copt, mierea, margarina, zahrul vanilat si stafidele scurse, treptat.
Dupa ce s-a omogenizat, se repartizeaza compozitia in formele de briose, se umple aprox 2/3 din forma.
Se coc in cuptorul preincalzit timp de 25 minute, la foc mediu, pana s-au rumenit frumos. Pofta buna! ! !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii