Se fierbe orezul in apa multa( 1 parte orez- 3 parti apa)cu sare, piper, vegeta...eu am pus si un cub de pui.
Dupa ce a fiert, se strecoara si se amesteca cu 2-3 oua batute (initial, am pus 2 oua-ca in poza, dar in final, am mai adaugat un ou) si cu cascaval ras, cat va lasa inima :). Pe mine m-ar fi lasat mult mai mult dar baietii mei nu se omoara dupa cascaval :P.
Tava am tapetat-o cu unt (eu am taiat untul cu cutitul si l-am pus bucati si a iesit atat de pufoasa budinca si rumena...apoi am pus orezul amestecat cu cascaval si oua...si am dat la cuptor vasul...pana s-a rumenit.
Ficatelul se taie bucatele, ciupercile (puteti pune mai multe daca vreti) se macina.
Cepele se toaca marunt si se pun la calit, in tigaie, cu ulei destul. Eu am mai pus si o lingura mare de tocana de-a mea, ce seamana cu un ketchup, cu mult ardei si gogosar .Apoi am adaugat ficateii si ciupercile maruntite.Se amesteca bine si se mai lasa 5 min.
Acum, se toarna sosul cu ficatei peste compozitia coapta de orez si se mai da la cuptor, vreo 10 min.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii