autor:

Fara foto

» » Budinci

budinca de spaghete

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Ingrediente
250gr spaghete, 100gr unt, 200gr branza telemea, 3-4 oua, 1 pahar lapte, 100gr smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb spaghetele, se amesteca cu unt, branza rasa, smantana, ouale si laptele. coace in forma unsa cu unt se serveste cu branza rasa deasupra.


Se poate prepara si cu branza de vaci servita la regim.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Cred ca e un deliciu

  • Anonim

    Anonim (Chef de cuisine) , 02 august 2008

    E foarte foarte buna. Sunt specialista in a face asa ceva.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 250gr spaghete
  • 100gr unt
  • 200gr branza telemea
  • 3-4 oua
  • 1 pahar lapte
  • 100gr smantana.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Liliana Pintilie

sote de cartofi

Se curata cartofii de coaja, se spala bine se taie cuburi si se fierb in apa clocotita cu sare. Cand

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

Cornulete LILI

Se prepara aluatul frantuzesc din care se intinde o foaie subtire. Din foaie se taie triunghiuri

0 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

oua in cuib

Se prepara un piure de cartofi, se aranjeaza forma respectiva unsa cu unt in cuib; se toarna ouale

1 vot    1 comentariu
40 min
Aperitive cu oua

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e un deliciu



Adauga reteta
Retete
din Budinci
Budinca de ciocolata si migdale cu crema de unt

Budinca de ciocolata si migdale cu crema de unt

Toate ingredientele se cantaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute inainte de utilizare. Cuptorul se preincalzeste

1 vot    0 comentarii
1h
Budinci
Orez cu fenicul si telina la cuptor

Orez cu fenicul si telina la cuptor

Spalam bine orezul (in 2-3 ape), apoi il lasam la inmuiat in apa curata, 1-2 ore. Intre timp spalam bine feniculul si telina si le punem

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Budinci