autor:

KatrinC

» » Dulciuri diverse

Bulgarasi de biscuiti

Autor: KatrinC (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Untul moale (de la temperatura camerei) se freaca cu cele 3 lingurite de cacao. Biscuitii se maruntesc si se amesteca bine cu amestecul de mai sus pana se incorporeaza de-a binelea.


Se adauga nucile maruntite fin, un praf de scortisoara, stafidele.


Se formeaza bilute si se tavalesc prin mac sau fulgi de cocos.


Se pun intr-un vas acoperit cu folie alimentara si se dau la frigider pentru citeva ore. Este o combinatie perfecta la ceai sau cafea.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

    Vin si eu sa servesc vre-o doi poate trei, hi,hi bulgarasi...yumi,yumi ca tare buni mai sant. *****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • - 250 g biscuiti (eu am folosit din ovaz)
  • - 100 g unt
  • - 100 g nuci
  • - 3 lingurite cacao
  • - scortisoara
  • - stafide
  • - mac
  • - fulgi de cocos

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de KatrinC

Budinca cu cartofi si piept de porc afumat

Cartofii se fierb in coaja, se decojesc si se taie felii. Ouale fierte la fel se taie felii. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu legume

Chiftelute din hrisca si piept de pui cu umplutura de cascaval topit

1. Hrisca se fierbe pe jumatate si se lasa la racit. 2. Carnea, ceapa, usturoiul, verdeata se dau

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne

Biscuiti cu piersici si muesli

O reteta perfecta pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Incingeti cuptorul la 180ºC. Tapetati

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Vin si eu sa servesc vre-o doi poate trei, hi,hi bulgarasi...yumi,yumi ca tare buni mai sant. *****

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Cornulețe de vanilie

Cornulețe de vanilie

Ingredientele se amestecă și se frământă bine. Coca obtinută o împărțim în șapte părți egale. Pe fiecare

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Foi napolitana cu crema caramel

Foi napolitana cu crema caramel

Nuca se sfarama cu ciocanul de snitele sau se taie. Se caramelizeaza zaharul(400 g) cu atentie sa nu se arda, apoi se adauga pe rand

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse