autor:

Sim0na

» » , Aperitive cu brinza, Mancaruri cu carne

Bulz

Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pentru inceput am calit un pic kaiserul, iar cand s-a rumenit un pic l-am scos si l-am lasat deoparte.


Am facut o mamaliga mai moale din apa, sare, ulei si malai.


Intr-un vas de yena uns cu unt, am pus un strat de mamaliga, deasupra am presarat telemea de oaie rasa si kaiserul prajit.


Am pus un alt strat de mamaliga, apoi branza de burduf, iar apoi ultimul strat de mamaliga.


Cu o lingura am facut 2 cuiburi in mamaliga, in care am pus cele 2 oua.


Am presarat cascaval ras si am dat la cuptor ptr 20 minute.


Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cris

    Cris (Chef de cuisine):

    Si eu fac bulz cam dupa aceeasi reteta. In loc de sunca pun carnati "prajiti" la microunde. Astfel, se scurge multa grasime. Carnatii se pun intr-un vas de yena cu capac, tot de yena pentru cateva minute la microunde (fara nici un pic de ulei). Nu se lasa nesupravegheati pentru ca se pot arde usor.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dan Morarescu , 22 august 2013

    nu cumva bulzul se face numai see you branza?

  • Fara foto

    Mocanu Miluta , 25 mai 2013

    gustos...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2011

    Delicios,sotul meu decand tot cauta o reteta de bulz asemanatoare cu cea care o stie el,aste e......deci o sa o incerc cat de curand.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

      O bunatate de mancarica, rapida si delicioasa !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • mălai
  • sare
  • ulei
  • apă
  • 100 g kaiser
  • 150 g telemea oaie
  • 150 g brânză burduf
  • 100 g caşcaval
  • 2 ouă
  • unt pentru uns

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sim0na

Briosa Daneza

Laptele l-am încălzit puţin, adăugând sarea şi zahărul. Drojdia am dizolvat-o în puţin lapte

10 voturi    8 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Rulada Buturuga

Mai intai am pregatit crema: am topit pe foc mic ciocolata impreuna cu 300 ml frisca, fara a lasa

5 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse

Pui la cuptor cu legume

Puiul spalat si curatat bine (eu am adunat si grasimea ca avea din abundenta – este numai buna

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Dan Morarescu

nu cumva bulzul se face numai see you branza?

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu garnitura de legume

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Galette din cartofi cu piept de curcan

Galette din cartofi cu piept de curcan

Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien. Ardeii ii feliem subtire. Pieptul il taiem fasiute. Sotam ceapa in 2 linguri

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne