autor:

Sim0na

» » , Aperitive cu brinza, Mancaruri cu carne

Bulz

Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011

Ingrediente
mălai, sare, ulei, apă, 100 g kaiser, 150 g telemea oaie, 150 g brânză burduf, 100 g caşcaval, 2 ouă, unt pentru uns

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput am calit un pic kaiserul, iar cand s-a rumenit un pic l-am scos si l-am lasat deoparte.


Am facut o mamaliga mai moale din apa, sare, ulei si malai.


Intr-un vas de yena uns cu unt, am pus un strat de mamaliga, deasupra am presarat telemea de oaie rasa si kaiserul prajit.


Am pus un alt strat de mamaliga, apoi branza de burduf, iar apoi ultimul strat de mamaliga.


Cu o lingura am facut 2 cuiburi in mamaliga, in care am pus cele 2 oua.


Am presarat cascaval ras si am dat la cuptor ptr 20 minute.


Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cris

    Cris (Chef de cuisine):

    Si eu fac bulz cam dupa aceeasi reteta. In loc de sunca pun carnati "prajiti" la microunde. Astfel, se scurge multa grasime. Carnatii se pun intr-un vas de yena cu capac, tot de yena pentru cateva minute la microunde (fara nici un pic de ulei). Nu se lasa nesupravegheati pentru ca se pot arde usor.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dan Morarescu , 22 august 2013

    nu cumva bulzul se face numai see you branza?

  • Fara foto

    Mocanu Miluta , 25 mai 2013

    gustos...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2011

    Delicios,sotul meu decand tot cauta o reteta de bulz asemanatoare cu cea care o stie el,aste e......deci o sa o incerc cat de curand.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

      O bunatate de mancarica, rapida si delicioasa !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • mălai
  • sare
  • ulei
  • apă
  • 100 g kaiser
  • 150 g telemea oaie
  • 150 g brânză burduf
  • 100 g caşcaval
  • 2 ouă
  • unt pentru uns

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sim0na

Briosa Daneza

Laptele l-am încălzit puţin, adăugând sarea şi zahărul. Drojdia am dizolvat-o în puţin lapte

10 voturi    8 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Rulada Buturuga

Mai intai am pregatit crema: am topit pe foc mic ciocolata impreuna cu 300 ml frisca, fara a lasa

5 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse

Pui la cuptor cu legume

Puiul spalat si curatat bine (eu am adunat si grasimea ca avea din abundenta – este numai buna

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

mac myra (Chef de cuisine)

Delicios,sotul meu decand tot cauta o reteta de bulz asemanatoare cu cea care o stie el,aste e......deci o sa o incerc cat de curand.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Am pus ficățeii și untul într-o tigaie și am presărat piper roșu proaspăt măcinat. I-am sotat puțin, apoi am adăugat

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne
Copanele de pasare in sos de chili

Copanele de pasare in sos de chili

Intr-o craticioara se pune apa la fiert si se adauga cuburile de knor-se amesteca pina se dizolva in apa.Se dizolva lingura de amidon

9 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne