Se bate bine carnea. Pe fiecare felie de carne se aseaza: o felie de sunca, o felie de cascaval,sare,piper,si se inchide cu o scobitoare. Se bate oul cu laptele sare si se da deoparte.
Se da carnea prin faina ,prin ou iar apoi prin pesmet apasand bine cu mana.
Taina: in pesmet am adaugat un amestec de seminte de pin si fistic verde macinate, care prin prajeala da un aspect deosebit.
Se pun in ulei si se prajesc la foc potrivit fara a le arde pe toate partile.
Va garantez ca copiii vor fi foarte incintati. Va doresc pofta buna!!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii