Cu aceasta reteta veti transforma si cea mai fada cafea intr-o delicatesa! Este incredibil ce gust deosebit capata cafeaua!
Amestecul de condimente il puteti cumpara de la un magazin de specialitate. Tot acolo puteti solicita macinarea ingredientelor, chiar in fata dumneavoastra. Amestecul obtinut il puteti pune intr-un borcanel de sticla. Se poate folosi si pentru vin fiert.
Se fierbe apa si dupa cateva clocote, se opreste focul. Se adauga un varf de lingurita din amestecul de condimente si 2-3 lingurite de cafea, atat cat obisnuiti sa folositi dumneavoastra. Se acopera ibricul cu o farfurioara si se infuzeaza 5-10 minute.
Puteti renunta la scortisoara, daca nu o doriti asociata cu cafeaua. Dar la restul condimentelor, in nici un caz!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii