autor:

zana b.

» » Cocteiluri si lichioruri

Caisata

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Caiselor li se scot samburii si se pun intr-un borcan,in straturi alternative cu zaharul-ultimul sa fie de zahar.


Se tine vasul la soare cateva saptamani,pana se topeste zaharul,apoi se toarna atat alcool cat sa acopere caisele.Ptr. un gust mai placut,se pot adauga si samburi.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 2 kg caise,500-600g zahar,alcool

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de zana b.

Pui chinezesc

Se prepara sosul, pentru care radacina de ghimbir se curata de coaja si se taie cat mai mic. La fel

1 vot    0 comentarii
15 min
Fripturi

Chiftelute de branza

Se bat albusurile spuma, se adauga cascavalul ras, faina, sosul iute, sarea, patrunjelul si boiaua.

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu carne

Ciorba cu morcovi si broccoli

Se spala la inceput broccoli si se pune sa fiarba in apa cu sare, 30 de minute, apoi, se scoate in

0 voturi    2 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Cocteiluri si lichioruri
Lichior de nuci verzi

Lichior de nuci verzi

Spalam bine nucile, le crestam in patru dar cu atentie fara sa le desprindem (vezi foto). Le punem in borcan, adaugam peste ele zaharul

0 voturi    0 comentarii
24h
Cocteiluri si lichioruri
Capsunata

Capsunata

Capsunile le spalam foarte bine, cu multa apa rece. Le indepartam cozile, capsunile cele mai mari le taiem in sferturi iar cele mai

2 voturi    3 comentarii
40 min
Cocteiluri si lichioruri