autor:

zana b.

» » Cocteiluri si lichioruri

Caisata

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
2 kg caise,500-600g zahar,alcool

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Caiselor li se scot samburii si se pun intr-un borcan,in straturi alternative cu zaharul-ultimul sa fie de zahar.


Se tine vasul la soare cateva saptamani,pana se topeste zaharul,apoi se toarna atat alcool cat sa acopere caisele.Ptr. un gust mai placut,se pot adauga si samburi.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 2 kg caise,500-600g zahar,alcool

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de zana b.

Pui chinezesc

Se prepara sosul, pentru care radacina de ghimbir se curata de coaja si se taie cat mai mic. La fel

1 vot    0 comentarii
15 min
Fripturi

Chiftelute de branza

Se bat albusurile spuma, se adauga cascavalul ras, faina, sosul iute, sarea, patrunjelul si boiaua.

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive

Ciorba cu morcovi si broccoli

Se spala la inceput broccoli si se pune sa fiarba in apa cu sare, 30 de minute, apoi, se scoate in

0 voturi    2 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe


Adauga reteta
Retete
din Cocteiluri si lichioruri
Socata

Socata

Se taie lamaile in 4 si se pun in borcan, se pun si florile de soc dupa ce au fost clatite putin in apa si deasupra se presara zaharul.

1 vot    1 comentariu
96h
Cocteiluri si lichioruri
Socata cu drojdie

Socata cu drojdie

Florile de soc le trecem pe sub un jet de apa rece. Intr-o oala punem apa la fiert. Cand incepe sa dea in clocot, dam focul potrivit,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Cocteiluri si lichioruri