Biscuitii ii faramitam cu ajutorul robotului de bucatarie.
Turnam peste firimituri iaurtul si amestecam pana ce obtinem un aluat dens. Formam din acest aluat bilute de marimea unor nuci; in fiecare bila infigem betisoarele. Ar trebui sa iasa aproximativ 15 cake pops, pe care le dam la frigider 30 de minute.
Intre timp topim ciocolata la bain marie, scoatem prajiturelele din frigider si le inmuiem in ciocolata.
Le punem pe o hartie de copt si le dam 20 de minute la congelator inainte de a le servi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii