Clafoutis cu cacao, visine si capsune

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Clafoutis cu cacao, visine si capsune

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 3/4 cana lapte
  • 1 1/2 cana faina
  • 2 lgt esenta vanilie
  • 1 lg cu varf cacao
  • 1 cana visine (fara samburi)
  • 1 cana capsune

Mod de preparare

1. Bateti ouale cu zaharul pana acestea se deschid la culoare.

2. Cerneti faina in compozitie si amestecati.

3. Adaugati laptele, esenta de vanilie si cacaoa cernuta (eu n-am cernut-o si au ramas cocoloase micute, dar a fost tare bun si asa;).

4. Puneti compozitia intr-o tava (20cm) tapetata cu unt si dati in cuptorul preincalzit 10 min la 190 grade C.

5. Scoateti din cuptor, puneti fructele deasupra si introduceti din nou la cuptor, de data aceasta 30-40 min la 160 grade C.

Bon Appetit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise