Organele si carnea se pun la fiert intr-o oala mare. Se fierb pina cind carnea de porc este bine patrunsa. Ficatul se scoate mai repede pentru ca se intareste. Se scot organele si carnea din oala si se pun la racit.
ATENTIE: nu aruncati apa in care ati fiert organele si carnea!
Intre timp, se taie ceapa marunt si se caleste in 3 linguri de untura timp de 20 de minute. Se pune ceapa la racit. Dupa ce s-au racit organele si carnea se taie in bucati. Se dau prin masina de tocat: organele, carnea, jumarile si ceapa. Se pune piper dupa gust si boabele de ienibahar bine zdrobite. Intr-un vas puneti cele doua linguri de sare si adaugati doua polonice din apa in care ati fiert organele. Amestecati pana la topirea totala si adaugati in compozitia obtinuta.
FOARTE IMPORTANT: matele se clatesc bine cu apa calduta. Se pun intr-un vas cu apa calduta doar cu 30 de minute inainte de a fi umplute!
Sterilizarea: Apa in care ati fiert organele se incalzeste la 70 de grade. Nu mai mult, altfel riscati sa explodeze matele umplute. Trageti oala de pe foc si puneti caltabosii in apa timp de 15 minute.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii