In carnea tocata se adauga ceapa, 1 lingurita sare,piper,cimbru,stafide,morcovul ras si orezul spalat bine.
Se curata bine matul de porc,se spala si se umple cu amestecul de carne,se leaga la capete si se pune la fiert intr-o cratita de 3 l(depinde cat de lung e matul)
Se adauga 1 foaie de dafin,lamaia taiata felii, o ramurica de cimbru si 2-3 stafide
Trebuie sa fiarba cca 1 ora la foc mic
Se serveste cald cu covrigi inmuiati in zeama.
E o bunatate!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii