festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

Carnati proaspeti din carne de oaie

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea se taie bucati, usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Carnea se trece prin masina de tocat.


Se adauga usturoiul, piperul, cimbrul si sarea. Pasta obtinuta se amesteca bine pentru omogenizare. Cu aceasta compozitie se umplu intestinele, cu ajutorul dispozitivului de spritare anexat la masina de tocat. Carnatii pregatiti se asaza pe bete de lemn si se expun pentru zvintare, apoi se pastreaza la rece (in frigider).

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

31 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de oaie fara os
  • 50 g usturoi
  • 2 g piper macinat
  • 2 g cimbru
  • 25 g sare
  • intestine de ovine

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dana Cernat

Cozonac moldovenesc

Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga

33 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Muschiulet impanat

Muschiulet impanat

1. Pregatim cu grija muschiuletii facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii,pastarnacul si patrunjelul, apoi pe latime

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Pieptul de pui se bate ca pentru snitele. Se condimenteaza. Pe pieptul de pui se aseaza: o felie cascaval, o felie sunca de praga,

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne