autor:

Fara foto

» » Aperitive

Carnati proaspeti din carne de oaie

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
1 kg carne de oaie fara os, 50 g usturoi, 2 g piper macinat, 2 g cimbru, 25 g sare, intestine de ovine

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

31 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucati, usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Carnea se trece prin masina de tocat.


Se adauga usturoiul, piperul, cimbrul si sarea. Pasta obtinuta se amesteca bine pentru omogenizare. Cu aceasta compozitie se umplu intestinele, cu ajutorul dispozitivului de spritare anexat la masina de tocat. Carnatii pregatiti se asaza pe bete de lemn si se expun pentru zvintare, apoi se pastreaza la rece (in frigider).

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

31 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de oaie fara os
  • 50 g usturoi
  • 2 g piper macinat
  • 2 g cimbru
  • 25 g sare
  • intestine de ovine

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dana Cernat

Mancare de cartofi cu smantana

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi; ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa

236 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cozonac moldovenesc

Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga

34 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Incepem cu umplutura, pentru ca trebuie preparate definitiv legumele si carnea tocata, apoi date la rece. Curatam si tocam legumele

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Placintele cu ficatei

Placintele cu ficatei

Umputura: Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ficateii spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa fiarba pana scade

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne