autor:

iuliana tarnoveanu

» » Fripturi

Carne de oaie la gratar

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Ingrediente
1kg carne de oaie, sare, 250 ml vin (alb sau rosu), Knorr Punga Magica (condimente pentru carne de pui si porc cu vin), piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Se pregateste carnea de oaie si se marineaza cu vin, piper macinat, sare timp de 15'.


Se condimenteaza cu Knorr Punga Magica (condimente pentru carne de pui si porc cu vin).
Retete
Alte retete din Fripturi

Piept de porc cu cartofi noi la cuptor

Pieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati

7 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Fripturi

Pulpe de pui la cuptor

Pulpele de pui se spala bine cu apa rece, se elimina grasimea vizibila, dar si pielita. Se sareaza,

2 voturi    0 comentarii
60h
Fripturi

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Foarte gustoasa, mai ales alaturi de o salata si o garnitura potrivita!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    Ce gratare faine!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Inseamna ca iti place gustul de oaie ca si mie daca nu o pui la marinat. Sotul meu nici sa nu auda daca nu e marinata bine si daca nu am scos mirosul din ea.

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      Si mie imi place carnea de oaie la gratar.Dar , pentru a ma debarasa de mirosul specific de oaie , las carnea in lapte--atat cat sa acopere carnea-o noapte intreaga, apoi o marinez in vin si , inainte de a o pune pe gratar, o ung cu mustar.Este delicioasa si nu ai crede ca este carne de oaie.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

      Tare gustoasa...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Tare buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne de oaie
  • sare
  • 250 ml vin (alb sau rosu)
  • Knorr Punga Magica (condimente pentru carne de pui si porc cu vin)
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu

Cartofi pai prajiti

Se aseaza vasul pe sursa de caldura-(la aragaz butonul pe minim sau chiar mai mare flacara) adaugindu-se

4 voturi    2 comentarii
20 min
Retete de post

Paste cu brinza si mere

Pastele fierte si apoi strecurate se amesteca cu brinza ,ouale, un mar ras,zahar vanilinat.Se tapeteaza

6 voturi    3 comentarii
1h
Budinci

Salata cu hering in ulei de masline

Se curata,spala si se pregateste heringul la grill cu 50ml ulei de masline. Se taie castravetele

9 voturi    2 comentarii
30 min
Salate

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa, mai ales alaturi de o salata si o garnitura potrivita!



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Piept de pui cu garnitura de cartofi

Piept de pui cu garnitura de cartofi

Se face un mix de condimente din zeama de la lamaie, sare, piper si condimentele ptr. carne de pasare si se unge carnea de pui. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Snitele la cuptor

Snitele la cuptor

Am portionat pieptul de pui in fasii mai late si mai subtirele.Am condimentat pieptul cu sare, boia dulce si maghiran. Intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi