festivalul blogurilor gustoase

autor:

flory avram

» » Mancaruri cu carne

CARNE DE PORC CU CARTOFI LA CUPTOR

Autor: flory avram (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Intr-o tava pt cuptor asezam carnea si cartofii taiati cuburi,presaram sare, feliute),turnam vinul, si uleiul.Acoperim cu o folie de aluminiu si punem la cuptor (incalzit inainte)cam 20 min.Dupa aceea luam folia si lasam la rumenit.Cand este gata presaram marar si patrunjel deasupra.Pofta buna!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2013

    Eu pun si putina boia

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2013

    bun,bun,bun...

  • Fara foto

    danci ioan (Maestru bucatar) , 16 septembrie 2013

    va felicit pt site......totusi spuneti-mi va rog unde gasesc cartea in care mi-am salvat retetele?????

    • Fara foto

      Danci Ionica , 16 septembrie 2013

      va felicit pt site......totusi spuneti-mi va rog unde gasesc cartea in care mi-am salvat retetele?????

    • Fara foto

      anamariacondu , 28 august 2013

      Buna retetam

    • Fara foto

      andy , 07 martie 2010

      o sa o incerc si eu..cu siguranta e buna si cel mai important nu e greu de facut..bafta.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Arata f. bine.Simplu si usor de facut.Exact asa fac si eu.Bravo!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

51 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc,1kg cartofi,2-3 catei de usturoi(sau 1 lingura usturoi praf)2oo ml vin alb,200ml ulei,1 ceasca cu apa,sare,piper,cimbru,marar si patrunjel.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de flory avram

Aperitive din foietaj

Din primul pachet de foietaj am facut cosuletele,asa ca am decupat cu un pahar rotunduri pe care

35 voturi    15 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Paine cu fulgi de cereale si faina de hrisca

Intr-un bol adanc punem toate ingredientele in afara de apa si le amestecam bine.Turnam cate putin

2 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje

Brownies cu miere si seminte

Pentru inceput amestecam faina cu praful de copt si sarea. Ciocolata impreuna cu untul se topesc

8 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu pun si putina boia

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui dulce acrisor in stil asiatic

Pui dulce acrisor in stil asiatic

Acesta nu este un preparat pe care il gatesc in mod curent si nici nu sunt o fana inraita a mancarii asiatice, in schimb acest preparat

0 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
File de pui cu piure gratinat

File de pui cu piure gratinat

Puiul: Spalam fileul de pui apoi il stergem cu un servet. Intr-un vas amestecam uleiul, boiaua de ardei, vinul, patrunjelul si busuiocul

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne