autor:

Anonim

» » , Aperitive cu carne, Aperitive cu legume

Carne de porc cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea se inabusa cu 20 ml de ulei si 50 ml de apa, impreuna cu ceapa. Sosul de smantana se toarna peste carne, se adauga sare, boia de ardei si se fierbe totul cca 30 min

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • ceapa
  • sos de smantana
  • boia de ardei dulce
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Roșii uscate la cuptor

Roșii uscate la cuptor

Preîncălzeşte cuptorul la 150°C . Spală roşiile, şterge-le, taie-le în două, scoate sâmburii. Într-o tavă unsă bine

9 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu legume
Gogosari cu sos

Gogosari cu sos

Gogosarii se taie fideluta. Intr-o oala de 8-10 litri se pune sosul de paste de tomate, uleiul, otetul, zaharul, sarea, piperul,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu legume