autor:

Anonim

» » , Aperitive cu carne, Aperitive cu legume

Carne de porc cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea se inabusa cu 20 ml de ulei si 50 ml de apa, impreuna cu ceapa. Sosul de smantana se toarna peste carne, se adauga sare, boia de ardei si se fierbe totul cca 30 min

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • ceapa
  • sos de smantana
  • boia de ardei dulce
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Crocodil din castraveti

Crocodil din castraveti

Mai intai taiati de-a lungul castravetelui o fasie de castravete de cam jumatate de centimetru.   Intoarceti castravetele cu

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Tarta cu cas de oaie si dovlecel

Tarta cu cas de oaie si dovlecel

Curatam dovlecelul, ii scoatem samburii si apoi il dam pe razatoarea cu gauri mari. Tot pe razatoarea cu gauri mari dam si casul de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aluaturi si Foietaje