autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Carne de pui cu sos

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 ianuarie 2010

Ingrediente
o jumatate de pui, 2 morcovi, o telina mica, un pastarnac, o ceapa, sare,, foaie de dafin, 50 g unt, 300 ml smantana, 50 g branza topita

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

73 voturi

Mod de preparare

Carnea curatata se fierbe 5-10 minute, se schimba apa.


Se adauga legumele,sare, piper boabe si foaia de dafin. Scot carnea si legumele din supa dupa ce sunt fierte, las sa se raceasca.Topesc untul, adaug radacinoasele date pe razatoare, o cescuta de supa,las sa se omogenizeze, adaug smantana si la final carnea fara oase.Dupa ce am condimentat si sosul este omogen, adaug branza topita taiata cuburi, mai las un minut pe flacara. Daca am patrunjel verde,presar peste tocanita inainte sa mancam cu mamaliguta si castraveciori(sau gogosar murat)

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2011

    Am pregatait si eu pui cu sos ,e super !

  • Fara foto

    ioana (Bucatar) , 28 iulie 2010

    e super am incercat si yo

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Bun mai e !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Gustos!

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Sosul este deosebit. Si Radu, mai uita omul, se mai termina cate ceva, vine lumea flamanda la masa si mananca cu patrunjel ... daca ai. :)

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      interesanta reteta trebuie sa o incerc si eu.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Draga Cely, interesanta reteta ta am sa fac si eu am trecut-o la favorite.Felicitari.

    • merisoare de padure

      merisoare de padure (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      " Daca am patrunjel verde" - si daca nu ai? nu cumperi de la piata?

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Buna reteta ,are multe vitamine si calciu :))))

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Buna reteta ta.

    • Fara foto

      flori de piatra , 25 ianuarie 2010

      Delicios....te lingi pe degete..

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      O bunatate,foarte interesanta reteta,am sa testez si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

73 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Am pregatait si eu pui cu sos ,e super !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele de vita

Chiftele de vita

Painea se pune la inmuiat intr-un vas cu apa. Cartoful si usturoiul se rad pe razatoarea mica. Frunzele de patrunjel se toc marunt. Peste

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Taiem carnea de porc cubulete. Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne