autor:

Anonim

» » Aperitive cu carne

Carne de vita cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ulei, cartofi, sos picant, patrunjel verde, supa de oase, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de supa si se sareaza; se adauga treptat cantitatea de supa ramasa si sosul picant.


Se fierb impreuna cca 90 min.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de vita
  • ulei
  • cartofi
  • sos picant
  • patrunjel verde
  • supa de oase
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Drob de pui in aluat de foietaj

Drob de pui in aluat de foietaj

Spalam si curatam ficateii si ii punem sa fiarba.Ii lasam la fiert circa 10-15 min. Indepartam spuma care se formeaza. Spalam pieptul

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Rulada cu carne si spanac

Rulada cu carne si spanac

Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul. Carnea, ouale si restul de ingrediente se amesteca

4 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne