autor:

Anonim

» » Aperitive

Carne de vita cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ulei, cartofi, sos picant, patrunjel verde, supa de oase, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de supa si se sareaza; se adauga treptat cantitatea de supa ramasa si sosul picant.


Se fierb impreuna cca 90 min.
Retete
Alte retete din Aperitive

Fantanita de cartofi cu carne de vita

Stiu ca pentru colesterol nu e tocmai cea mai buna mancare, insa o data, de doua ori in luna se poate

0 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive

Cartofi cu carne de vita la cuptor

Se fierb cartofii in coaja. Intre timp, se taie carnea cubulete,ceapa ardeiul si morcovul se curata

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de vita
  • ulei
  • cartofi
  • sos picant
  • patrunjel verde
  • supa de oase
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute

Chiftelute

Amestecam carnea cu ulei si ouzo. Punem menta, usturoi, patrunjel, marar si ceapa in blender si amestecam. Punem peste carne, adaugam

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Mai intai marinam carnea si o dam la frigider fie o ora, fie peste noapte. Spalam bucatile de carne, le stergem cu niste servetele. Intr-un

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne