autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Carne la cuptor

Autor: Angelica Stanciu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2006
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Intr-o tava mai inalta, se pune ulei de masline, feliile de carne condimentate bine si se aseaza in tava una peste o jumatate din cealalta felie.


Se acopera tava cu staniol, se baga la cuptorul deja incins si se lasa o ora la foc mic. Dupa o ora, se scoate de la cuptor, se da la o parte staniolul, se pune usturoiul taiat marunt, vin si se baga din nou la cuptor fara staniol, 20min, ca sa scada si sa se rumenesca putin. Carnea va fi foarte frageda si gustoasa. Pofta mare!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

45 voturi

Ingrediente

  • -40 ml ulei de masline
  • -felii de carne macra
  • -2-3 catei de usturoi
  • -un pahar de vin alb
  • -sare
  • -piper
  • -cimbru
  • -staniol

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Angelica Stanciu

Spaghetti cu fructe de mare

Inainte de toate, punem apa la fiert intr-o oala. Separat, intr-o tigaie, punem uleiul la incins,

38 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Pui cu legume

Intr-o tigaie intinsa, calim usturoiul in ulei de masline si-l scoatem. Punem pieptul de pui taiat

22 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui tirolez

Pui tirolez

Pieptul de pui l-am taiat felii. Le-am spalat bine si le-am lasat sa se scurga. Am condimentat cu sare de mare, piper proaspat rasnit,

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea

0 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Fripturi