autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Carne la cuptor

Autor: Angelica Stanciu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2006
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Angelica Stanciu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 29 noiembrie 2006

Ingrediente
-40 ml ulei de masline, -felii de carne macra, -2-3 catei de usturoi, -un pahar de vin alb, -sare, -piper, -cimbru, -staniol

Dificultate: Medie Timp: 1h

45 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava mai inalta, se pune ulei de masline, feliile de carne condimentate bine si se aseaza in tava una peste o jumatate din cealalta felie.


Se acopera tava cu staniol, se baga la cuptorul deja incins si se lasa o ora la foc mic. Dupa o ora, se scoate de la cuptor, se da la o parte staniolul, se pune usturoiul taiat marunt, vin si se baga din nou la cuptor fara staniol, 20min, ca sa scada si sa se rumenesca putin. Carnea va fi foarte frageda si gustoasa. Pofta mare!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

45 voturi

Ingrediente

  • -40 ml ulei de masline
  • -felii de carne macra
  • -2-3 catei de usturoi
  • -un pahar de vin alb
  • -sare
  • -piper
  • -cimbru
  • -staniol

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Angelica Stanciu

Spaghetti cu fructe de mare

Inainte de toate, punem apa la fiert intr-o oala. Separat, intr-o tigaie, punem uleiul la incins,

38 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Pui cu legume

Intr-o tigaie intinsa, calim usturoiul in ulei de masline si-l scoatem. Punem pieptul de pui taiat

22 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui

Ciulama de pui

Pulpele de pui le curatam si le spalam, apoi le punem la fiert cu un praf de sare. Cand dau in clocot, inlaturam spuma si adaugam ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mazare cu pui

Mazare cu pui

Spalam pulpele de pui , le taiem pe jumatate si le punem la fiert cu un praf de sare. Cand incep sa fiarba inlaturam spuma si adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne