autor:

mariana

» » , Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

Cartofi cu carne tocata la cuptor

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 17 iulie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Curatam de coaja cartofii si ceapa. Cascavalul il dam prin razatoare mascata. Tocam ceapa marunt. Cartofii ii feliem incat sa aiba mai putin de un centimetru.


Intr-o tigaie prajim ceapa pina se va rumeni si in alta tigaie prajim carnea tocata la care adaugam paprika si sare dupa gust.


Apoi luam o tava mare cu peretii inalti si incepem aranjamentul. In primul rind pune toata ceapa la fund asta va fi baza apoi asezam un rind de cartofi si presaram cu putina paprika si sare.


Apoi punem carnea o impartiti in doua. Apoi puneti iar un rind de cartofi, presaram din nou paprika si putina sare (aveti in vedere, sarea se pune dupa gust si sa nu uitati ca si cascavalul are sare!!!).


Acum punem ultimul rind cu carnea .


Si la sfirsit presaram cascavalul, il asezam foarte bine sa nu sa se vada nimic din ce e sub el.


Incingem cuptorul la 160-170 de grade,si punem cartofii la cuptor aproximativ 1 ora(e de dorit sa nu puneti mai mult de 170 de grade pentru ca cascavalul poate sa se arda repede, iar cartofii sa ramina cruzi).


Pofta buna!!!!!!!

  • 18 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Luna Blue , 03 februarie 2014

    ce e aia„razatoare mascata„?????ai tradus prost reteta-probabil cu google translate!

  • Fara foto

    Anisoara Caramidariu , 18 ianuarie 2014

    WAW super si foarte Gustoasa ?

  • Fara foto

    Anisoara , 18 ianuarie 2014

    Super si foarte gustoasa waw ?

    • Fara foto

      Proca Constanta , 21 noiembrie 2013

      Arata bine

    • Fara foto

      Gigik Dimulescu , 21 noiembrie 2013

      super gustoasaaa

    • Fara foto

      Marinusca Maria , 16 noiembrie 2013

      MIHAELA TOMA

    • Fara foto

      Marinusca Maria , 16 noiembrie 2013

      POPOVICI

    • Fara foto

      flori , 09 noiembrie 2013

      nu era mai bn, daca cartofi erau fierti?

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2013

      o bunatate de mancarica!!!

    • Marian

      Marian (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011

      reteta e grozava dar cred ca Mariana a uitat sa puna apa ... felicitari!

    • Fara foto

      popov liliana (Bucatar) , 01 iunie 2010

      fetelor pe voi va intereseaza reteta sau gramatica?este evident ca mariana nu e romanca .sunt curioasa cat de bine scrieti voi rusa(utilizator limba romana)...multumim pt retete mariana .apropo musacaua nu e reteta romaneasca..e turca

    • Fara foto

      limba romana , 17 mai 2010

      cam multe greseli gramaticale in aceasta reteta...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Arata tare bine!!!

    • Fara foto

      micutza , 12 ianuarie 2010

      de fapt se numeste musaca si e reteta romaneasca

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Prezentare de nota zece.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Foarte buna musacaua cu cartofi. Eu o fac cu cartofi fierti si fara cascaval.

    • mariana

      mariana (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Va urez succes!!!! Sper sa va placa..........

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      O reteta,foarte buna am sa o testez si eu,Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

54 voturi

Ingrediente

  • 2kg.cartofi
  • 300g.carne de vita tocata
  • 200g.carne de porc tocata
  • 8 cepe mici ori 4 medii
  • 600g.cascaval
  • ulei
  • paprika
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de mariana

Cheesecake cu ciocolata

Din biscuitii zdrobiti si untul topit se formeaza baza prajiturii intr-o forma de 23 de cm. Coca

3 voturi    2 comentarii
1h
Torturi

Spaghete cu spanac

Se alege spanacul, se spala si se opareste in la foc mijlaciu 5 min. Se fierb spaghetele in apa cu

1 vot    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Lasania

Mai intii gatim carnea. Carnea o feliem in lung si punem sare si piper dupa gust. Taiem in lung

46 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza

Luna Blue

ce e aia„razatoare mascata„?????ai tradus prost reteta-probabil cu google translate!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu garnitura de legume

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Galette din cartofi cu piept de curcan

Galette din cartofi cu piept de curcan

Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien. Ardeii ii feliem subtire. Pieptul il taiem fasiute. Sotam ceapa in 2 linguri

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne