autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Cartofi cu ciuperci la cuptor

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 martie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
5-6 cartofi, 1 cutie ciuperci, 2 legaturi ceapa verde, vegeta, piper, ulei de masline, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie rondele subtiri.


Ciupercile se taie feliute.


Ceapa verde se taie oblic.


Intr-un vas Yena , uns cu ulei de masline se pune un rand de cartofi unul de ciuperci si altul de ceapa verde.


Se presara vegeta si marar verde tocat.


Se repeta inca o data cu cartofi, ciuperci si ceapa, deasupra se pun cartofii.Deasupra se mai pune putin ulei de masline si se da vasul la cuptorul dinainte incins pina se face o culoare frumoasa aurie , deasupra.


Se poate servi ca atare sau cu tocana de legume.


Daca nu vreti sa folositi garnitura ca mancare de post, o puteti servi cu friptura...

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Foarte gustos...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Foarte buna si se poate adapta la o zi normala, sau una de post.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 1 cutie ciuperci
  • 2 legaturi ceapa verde
  • vegeta
  • piper
  • ulei de masline
  • marar verde

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Tiramisu de legume

Preparam crema amestecand bine toate ingredientele sa se omogenizeze, Punem ouale de prepelita la

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu legume

Clatite cu mar si scortisoara

Separam albusurile de galbenusuri si le batem bine cu un praf de sare.Cand sunt spuma , adaugam zaharul

2 voturi    4 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Fricasse de pui cu salvie si cus-cus

Fricassee-ul este de fapt o carne prajita ,servita cu un sos alb cu smantana.Se face foarte simplu

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Placinta clasica cu mere

Placinta clasica cu mere

Umplutura: Se curata merele de coaja, se rad pe razatoarea mare si se pun intr-o craticioara. Se adauga zahar. Se pun la calit. Cand

11 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Dovlecei umpluti cu naut si rosii

Dovlecei umpluti cu naut si rosii

Spalam dovleceii, ii curatam de coaja, ii taiem in doua pe lungime. Scobim miezul cu o lingurita, presaram sare in interior si ii punem

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de post