Se curata si se spala legumele.
Cartofii se taie in 6. Cu ajutorul unui tocator se taie subtire rosiile, ardeiul si ceapa.
Intr-o tava adanca se aseaza cartofii, apoi legumele taiate, se adauga uleiul si un pic de apa, si se presara sare si piper.
Se da la cuptorul incalzit pana incep sa se rumeneasca uniform cartofii.
Se poate servi ca in poza cu salata de varza taiata fideluta.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii