autor:

Fara foto

» » , , , Aperitive cu brinza, Aperitive cu carne, Paste si pizza, Spume si creme dulci

CARTOFI CU SMANTANA LA CUPTOR

Autor: georgeta nicolae (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 21 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Cartofii dupa ce s-au fiert,se taie rondele si se aseaza in tava unsa cu putin ulei.


Branza,smantana,se amesteca,se pun peste cartofi.


Se bate oul si se adauga,de asemenea si untul. rade cascavalul deasupra si se adauga si delikatul.


Mai tarziu se aduga si patrunjelul.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Gustos.Imi place la nebunie !!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

27 voturi

Ingrediente

  • -cartofi fierti
  • -branza
  • -smantana
  • -delikat
  • -patrunjel
  • -oua
  • -unt
  • -cascaval

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de georgeta nicolae

PIEPT DE PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI

Pieptul de pui,taiat ca pt snitel se asezoneaza cu usturoi pisat,piper macinat si se lasa cam o jum

11 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive cu carne

paste cu kaiser

Se aleg paste scurte. Se fierb in apa cu sare. Separat intai se taie cubulete kaiserul si se prajeste

6 voturi    2 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Spume si creme dulci
Farofias (Lapte de pasare)

Farofias (Lapte de pasare)

Batem bine albusurile pana nu se mai desprinde de pe fundul lighenasului, adaugam 6 linguri de zahar si amestecam bine cu grija. Incalzim

30 voturi    24 comentarii
1h
Budinci
Bircher Muesli

Bircher Muesli

Amestecam doua treimi din fulgii de ovaz cu iaurtul si lasam totul intr-un bol cam 10-15 minute, pana cand fulgiii se inmoaie putin.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci