autor:

Fara foto

» » , , , Aperitive, Aperitive, Paste si pizza, Spume si creme dulci

CARTOFI CU SMANTANA LA CUPTOR

Autor: georgeta nicolae (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 21 iunie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: georgeta nicolae (Maestru bucatar)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
-cartofi fierti, -branza, -smantana, -delikat, -patrunjel, -oua, -unt, -cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

27 voturi

Mod de preparare

Cartofii dupa ce s-au fiert,se taie rondele si se aseaza in tava unsa cu putin ulei.


Branza,smantana,se amesteca,se pun peste cartofi.


Se bate oul si se adauga,de asemenea si untul. rade cascavalul deasupra si se adauga si delikatul.


Mai tarziu se aduga si patrunjelul.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Gustos.Imi place la nebunie !!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

27 voturi

Ingrediente

  • -cartofi fierti
  • -branza
  • -smantana
  • -delikat
  • -patrunjel
  • -oua
  • -unt
  • -cascaval

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de georgeta nicolae

PIEPT DE PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI

Pieptul de pui,taiat ca pt snitel se asezoneaza cu usturoi pisat,piper macinat si se lasa cam o jum

11 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive

paste cu kaiser

Se aleg paste scurte. Se fierb in apa cu sare. Separat intai se taie cubulete kaiserul si se prajeste

6 voturi    2 comentarii
40 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Spume si creme dulci
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

Pentru ca azi sunt Sanzienele, am pregatit aceasta reteta. In copilarie, ne racoream cu acest desert in zilele calde de vara, iar azi

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Briose pentru printese

Briose pentru printese

Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema.Apoi se adauga uleiul treptat ca la maioneza pana se

1 vot    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse