autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cartofi de ciocolata

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
40 gr unt, 400 gr biscuiti populari dati prin masina de tocat carne, 300 gr zahar pudra, 300 gr nuci macinate, 50 gr cacao, sirop din :1 esenta rom, 2 zahar vanilat 150 gr apa, 1 cocolata data pe razatoare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Se maesteca biscuitii cu zaharul, se adauga nucile ,cacao, mirodeniuile si untul : se amesteca bine si se formeaza cartofi in mijlocul carora se introduce cate o visina din visinata: se tavalesc cartofii prin ciocolata rasa

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 40 gr unt
  • 400 gr biscuiti populari dati prin masina de tocat carne
  • 300 gr zahar pudra
  • 300 gr nuci macinate
  • 50 gr cacao
  • sirop din :1 esenta rom
  • 2 zahar vanilat 150 gr apa
  • 1 cocolata data pe razatoare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de gabriela stoican

Ciocolata de casa

se pune pe foc laptele in care se adauga zaharul : se amesteca pana se face un sirop gros: se ia

0 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Tort rapid

se face cafeaua se strecoara si se adauga esenta de rom se freaca spuma untul cu serbetul: pe

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi

PARFE

se pun la fiert pe baie de abur pe rand cacaua,zaharul. galbenusele si laptele amestecand mereu

4 voturi    1 comentariu
1h
Inghetate


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine totul cu un tel. Adaugam branza sfaramata

1 vot    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Pascute cu branza

Pascute cu branza

Aluatul: Scoateti de seara toate ingredientele la temperatura camerei. Frecam drojdia cu o lingura de zahar pana la dizolvare. Oul

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse