autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi fierti si prajiti

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Cartofii se taie in patru apoi se pun la fiert 7-8 min impreuna cu sarea, dupa care se strecoara de apa si se prajesc la foc moderat in ulei incins. In timpul prajirii se presara usturoi taiat marunt. Cind sint gata prajiti, se adauga mujdei.


Se servesc ca garnitura pentru fripuri sau se pot consuma simpli

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi
  • 1 catel usturoi
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

8 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tajine de pui cu naut si masline

Tajine de pui cu naut si masline

Se spala pulpele si se rumenesc bine pe toate partile intr-o tigaie cu ulei incins. Lamaia se taie in 8 si se adauga peste pui impreuna

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Spanac cu cascaval la cuptor

Spanac cu cascaval la cuptor

Punem intr-o cratita bucati de unt, usturoi presat si spanacul decongelat. Sotam cateva minute. Radem cascavalul pe razatoarea cu

9 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi