festivalul blogurilor gustoase

autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi frantuzesti

    Reteta postata pe: 14 aprilie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Cartofi de marime mijlocie, bine curatati si necuratati de coaja se fierb acoperit cca. 30 min, in apa clocotita cat sa-i cuprinda. In apa se pune o lingurita de sare, ca sa nu se zdrobeasca.


Dupa ce s-au fiert, se taie in felii de cca 1/2 cm. Ouale se pun intr-un vas si se fierb cu o lingurita de sare cca 5-6 min, apoi se curata de coaja.


Intr-un vas de 1 - 2 l uns bine cu unt se pune jumatate din cantitatea de cartofi, peste cartofi se pun 2 oua taiate felii rotunde, presarand o jumatate de lingurita de sare fina.


Se procedeaza la fel si cu jumatatea de cartofi, ouale si sarea. Deasupra se distribuie jumatatea din cantitatea de smantina, pesmetul care a fost infierbintat, un minut cu untul.


Preparatul se introduce in cuptor sa se infierbinte cu 15 min, inainte de servire. Dupa ce s-a scos din cuptor se pune restul de smantina.


Preparatul se serveste ca fel intai sau ca felul doi, asociat cu salata verde sau cu alte salate.


Se poate servi si ca garnitura la fripturi calde de orice fel.

  • Reteta testata de 5 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    vanda (Maestru bucatar):

    Peste randul de cartfi pun telemea rasa de vaca sau oaie, maturata, . Deci Pe fundul tavii smantana, un rand de cartofi, branza, oua rasfierte felii, bucatele de unt , smantana . Operatia se reia de cate ori dorim. Ultimul strat este de cartofi acoperit cu branza rasa

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine):

    Este un fel de mincare ideal pentru cina !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Am pregatit si eu cartofi dupa reteta asta. Este o nebunie, am servit cu salata verde si ceapa. Merge bine de tot!

    • Fara foto

      emanuellex (Chef de cuisine):

      Eu am modificat putin modul de preparare al acestei retete, astfel: peste prima jumatate de ingrediente am pus o jumatate din cantitatea de samantana, iar deasupra cealalta jumatate. Am considerat ca smantana se incorporeaza mai bine in intreaga compozitie, si ii confera si o alta textura. Facultativ, se poate asezona si cu piper. Reteta este oricum excelenta.

    • Anastasia

      Anastasia (Chef de cuisine):

      Mi s-a parut cam uscat, dar cred am gresit ceva.

  • Afiseaza mai multe comentarii
  • 82 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

    Reteta e foarte buna dar un gust deosebi ii da si branza de oi sau cascavalul adaugat atat intre straturi cat si deasupra.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iulie 2011

    Foarte gustosi.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      O bunatate !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      O bunatate de mancare!

    • Fara foto

      iuli , 29 martie 2010

      super buni,dar cu pesmet pe fundul tavii :)

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      E o reteta usor de facut si apetisanta.

    • Fara foto

      Adina P , 11 decembrie 2009

      Imi place dar fara pesmet.

    • Fara foto

      makross , 01 decembrie 2009

      eu am facut din prima si mi-a iesit perfect doar ca a doua oara n-am mai pus telemeaua pe ei :((

    • Fara foto

      ana , 30 noiembrie 2009

      eu am facut de trei ori aceasta reteta si imi place la nebunie,merita incercata,e superrrrrrrrrr.

    • Fara foto

      lili , 11 noiembrie 2009

      Fac de ani buni aceasta reteta si tot secretul este untul topit cu care stropesc cartofii.Nu ies niciodata uscati. Incercati si voi.P.S pun mai multe oua, adica un strat cartofi, unul oua.

    • Fara foto

      lucia , 06 noiembrie 2009

      extra ordinar de bun tre sa fie nu am incercat dar voi incerca cu siguranta

    • Fara foto

      laur , 01 noiembrie 2009

      Carmen, nu ai mai aflat reteta din Paris ca ma faci tare curios?Astept raspuns!

    • Fara foto

      crina , 29 octombrie 2009

      e foarte buna,am incercato si eu.

    • Fara foto

      MARY , 28 octombrie 2009

      MULTUMIM FRUMOS!!!O SA INCERC SI EU!!!!

    • Fara foto

      cecilia , 20 octombrie 2009

      eu cartofi frantuzesti ii fac in urmatorul fel dupa ce am fiert cartofii si ouale le curat intro tava pun unt tai cartofii felii si ouale le tai tot felii.intro tigaie pun sunca proaspata la prajit dupa ce sa prjit o amestec cu smantana piper vegeta si uleiul care il lasa sunca.deci pun un rand de cartofi un rand de carnat un rand de cascaval sau branza topita felii si dupa aceea smantana cu sunca si urmatorul tot asa dupa aceea il bag la cuptor 20 min fffffffffffdelicios pofta buna

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      ft buna reteta,voi incerca si eu!

    • Fara foto

      Davuski , 21 septembrie 2009

      Sunt francez şi eu nu mănânc niciodata "CARTOFI FRANTUZESTI" de genul asta.

    • Fara foto

      campean carmen , 20 august 2009

      Bun, delicios.

    • Fara foto

      carmen , 17 august 2009

      Salut! Am citit toate comentariile din aceasta pagina. Am intrat special ptr aceasta reteta ptr ca din intimplare am mancat in paris asa ceva si vroiam sa stiu cum se prepara. Este dementiala dar nu cred ca se pun ouale fierte. Mai degraba crude, combinate cu smantana sau iaurt mai gras. Nu am simtit la gust ca ar avea oua fierte, dar voi afla in curand reteta de la persoana din paris si am sa o scriu aici. Bineinteles ca si celelalte scrise aici banuiesc ca sunt delicioase (dupa cum spun majoritatea) si nu vreau sa supar pe nimeni. Pofta buna in continuare!

    • Fara foto

      husni , 14 august 2009

      Asa fac si eu,doar ca pun niste cirnaciori peste oua;servesc cu muraturi

    • Fara foto

      husni , 14 august 2009

      Asa fac si eu,doar ca pun niste cirnaciori,peste oua. Servesc cu muraturi.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 05 august 2009

      Eu pun mai multe straturi de cartofi, peste care rad brânză de oi şi mai pun şi un cubuleţ două de unt, iar smântâna o pun deasupra după ce am amestecat-o bine cu 2-3 ouă. Băiatul meu o mănâncă fără friptură, ca atare.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 august 2009

      Am sa fac si eu aceasta reteta,cred ca este tare delicioasa.Cred ca este gustoasa ca cea de la MALL-UL din Alba-Iulia.

    • Fara foto

      gabriela , 04 august 2009

      Smintina subtiata cu lapte impiedica uscarea cartofilor si face un sos bun.Printre rinduri se poate pune cirnat afumat taiat felii,prajit.Eu pun la fiecare strat smintina si nu pun pesmet deasupra.O delicatese!!

    • Fara foto

      Iuliana , 02 august 2009

      Doar ce am bagat-o la cuptor.. Am emotii , e doua oara in viata mea cand gatesc :)) Am mai facut eu anumite inovatii ..ca deh bucataria si intuitia feminina te provoaca la improvizare.. Acum sa vedem ce o iesi :D Multumesc pentru reteta.

    • Fara foto

      Meda Pop , 16 iulie 2009

      Eu pregatesc cartofi frantuzesti de ani de zile. si pt ca si mie mi se pareau cam uscati,intre straturi pun smantina si putina margarina. Si desi stiu ca nu e corect dau cartofii si ouale pe razatoarea mare. Asa nu mai ies uscati. Puteti incerca.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      Apropo de cartofi curatati- necuratati, cred ca d-na a vrut sa spuna ca se spala bine cartofii inainte de a fi fierti in coaja.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      E foarte buna aceasta reteta de cartofi frantuzesti si cum mai spunea cineva cu putin lapte daca stropim cartofii vor iesi mai fragezi. Altfel, vor fi prea uscati.

    • Dayonara

      Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Ce de comentarii a suscitat aceasta reteta! Oricum mie mi se pare a fi buna si aceasta varianta.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Acuma mi-e tare dor de cartofi franţuzeşti şi voi face chiar acuma!

    • Fara foto

      ionela , 28 iunie 2009

      Am facut si eu. A iesit super bun. Pofta mare!!!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

      Ce buni sunt!!! yami, yami...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

      Scuzati, da nu am inteles,,Cartofi de marime mijlocie, bine curatati si necuratati de coaja,,?.... adica sunt sau nu curatati?

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      Arata apetisant!

    • nasea alina

      nasea alina (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009

      Am "intocmit-o"azi. De fapt azi am fost la"inaltime": am gatit mai multe feluri. De ce? Imi place si imi reuseste!

    • Fara foto

      flori23 , 26 aprilie 2009

      Eu le mai pun bacon si branza si ies f buni!

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009

      @ icutza777 Aici gatim cu ingrediente, nu cu sentimente! La urma urmei se spune ca si dragostea trece prin stomac si, mai ales, ea nu tine de foame!

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

      Ca sa nu iasa prea uscati cartofii, eu pun putin lapte inainte de a-i baga la cuptor. Cartofii vor absorbi laptele si vor ramane moi si pufosi.

    • Fara foto

      icutza777 , 16 aprilie 2009

      Am citit toate comentariile voastre si vreau sa va spun si eu parerea mea.Eu cred ca reteta e minunata cu cartofi fierti sau cruzi,cu sau fara branza,cu sau fara carnati,fie ei afumati sau nu,daca nu uitati ingredientul cel mai important:sa-i preparati cu un strop de dragoste,iar dupa ce ii scoateti din cuptor sa-i savurati impreuna cu cineva drag si pot sa va garantez ca vor fi mai mult decat deliciosi.Enjoy!

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 31 martie 2009

      Am facut o singura data cartofi frantuzesti si am pus atat cascaval cat am si stropit cu lapte.Eu asa ii fac si sunt deliciosi.Afumatura nu am pus, pentru ca nu am avut, dar sunt sigura ca le da un gust grozav

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 26 martie 2009

      Da, am facut nefiind incantat deloc (restul familiei, da). Chiar ma gandeam sa incerc in curand. Iar!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

      Bine mai arata!!!

    • Fara foto

      L (Chef de cuisine) , 22 martie 2009

      vadis69 cartofi se fierb in coaja, iar dupa fierbere se curata de coaja pentru a-i putea prepara.

    • Criss_love

      Criss_love (Chef de cuisine) , 21 martie 2009

      Si eu stiu ca, de fapt cartofii frantuzesti, se fac cu branza, dar ... Ma scuzati, nu vreau sa contrazic aceasta reteta. Doar spuneam, ce cunosc si am mancat eu.

    • Fara foto

      flory , 20 martie 2009

      Buna reteta, dar eu pun si afumatura si cascaval deasupra.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 17 martie 2009

      Eu fac cartofii frantuzesti din cartofi cruzi taiati felii, alternez starturile cu oua si branza (de vaca) si acopar tava cu folie de aluminiu, o las cam 1 ora la cuptor dau folia jos si pun smantana batuta cu 2 oua apoi o mai las la cuptor 15-20 de minute.

    • Fara foto

      iulia , 14 martie 2009

      Si eu fac cartofi frantuzesti cu branza ,oua si smantana.De obicei folosesc cascaval,dar cred ca se poate pune orice branza buna si de care va place.Apropo de calorii,cine are probleme cu caloriile sa manance salata verde,sau numai cartofii ca au putine calorii,ciao la toti!Pofta buna!

    • Fara foto

      dicentim , 05 martie 2009

      Pe fiecare strat se poate pune carnat afumat, taiat rondele, cateva felii pr fiecare strat.

    • Fara foto

      vadis69 , 03 martie 2009

      Cartofii se curata de coaja?

    • Fara foto

      didy , 27 februarie 2009

      E chiar buna reteta?Merita facuta?

    • Fara foto

      patratel , 23 februarie 2009

      Hei, Sorin Dumitrascu! Unde ai vazut smantana cu 85%grasimeee?

    • Fara foto

      Mihai , 18 februarie 2009

      @valinca Ori e "nasoala" ori buna, depinde de cine o pregateste!

    • Fara foto

      valinca , 15 februarie 2009

      Nasoala reteta, dar totusi e buna.

    • Fara foto

      Mihai , 26 ianuarie 2009

      Monica, reteta pe care o propui e sublima insa, daca fierbi cartofii taiati felii, faci o mare risipa de vitamine si elemente minerale. Singura solutie e sa-i tai felii si sa-i coci cruzi, la foc mic, (neaparat in vas termorezistent in cuptor), impreuna cu celelalte ingrediente, adaugand, cum spui, cascavalul la urma. Eu asa ii fac si imi ies foarte buni. Se pot manca simpli sau ca garnitura.

    • Fara foto

      pepino , 26 ianuarie 2009

      Hei tudoderel, reteta originala la "Cartofi frantuzesti" nu exista! Si sustin ca intai ar trebui sa inveti limba romana si apoi sa postezi aici!

    • Fara foto

      monica , 24 ianuarie 2009

      Astazi am facut si eu cartofi frantuzesti, dar mult mai simplu: am curatat cartofii si i-am taiat rondele. Apoi i-am pus la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert, am scurs apa si am adaugat smintinta batuta cu lapte atit cit sa ii acopere! La final cu zece minute inainte am pus cascaval ras! Este delicos si rapid! Am servit cu piept de pui condimentat calit in unt la care se adauga la final o rosie deasupra si cascaval feliat! Cind cascavalul s-a topit inseamna ca este gata!(asta se face cu tigaia acoperita) Pofta buna!

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2009

      Hei, pepino! Citeste mai bine! Toate ca toate, cred ca te-ai grabit cand ai conceput-o si scris-o. Fara sau cu suparare, nu e reteta originala.{stai,am scris corect}, e mai complicata, crede-ma. Ca sa te convingi citeste unele blog-uri culinare. Dat fiind ca e usoara {adaug eu ceva}, o sa o prepar......bravo!

    • Fara foto

      Nea Iancu , 19 ianuarie 2009

      O reteta romaneasca de "Cartofi frantuzesti", foarte interesanta si inedita care foloseste atat cartofi curatati cat si necuratati. Eu as propune ca autoarea sa fie premiata pentru inventivitatea ei cu marele premiu: "Morcovul de aur".

    • Fara foto

      maria g. , 07 ianuarie 2009

      Buna,si eu fac cartofi frantizesti,dar si aceasta reteta este interesanta.Pa

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2009

      Exact asa fac si eu cartofii frantuzesti. Fara brinza si fara afumatura sau mezeluri ! Sunt deliciosi...

    • Fara foto

      pepino , 25 decembrie 2008

      Cum sa nu spalam cartofii? Cartofii se spala bine de pamant sau nisip, frecandu-i eventual cu o perie, se curata de coaja, se sterg si se taie rondele subtiri. Nu se fierb in coaja, ca pentru salata orientala. La cuptor cartofii se vor patrunde daca focul e mai mic, prelungind corespunzator timpul de coacere. Eu ung vasul cu unt si pun cascaval, oua fierte si taiate felii si smantana.

    • Fara foto

      sorin dumitrascu (Bucatar) , 22 decembrie 2008

      Iata o reteta aflata la un bistro din Paris: 3 cartofi cruzi de marime medie : se curata de coaja dar nu se spala!!!!!- se sterg f bine cu o carpa moale si uscata; se taie in felii subtiri de 2 mm; 250ml lapte + 250ml smantana se amesteca si se pun la fiert; se unge un vas cu 50 g unt 85% grasime; Inainte de a da in clocot laptele se ia de pe foc si se adauga sare,piper proaspat (se pune mai multa sare cartofii fiind nesarati) se aseaza cartofii rondele in vas, se toarna amestecul de lapte si se rade din belsug parmezan deasupra; Se dau la cuptorul incins cca 35 min. Se serveste fierbinte. POFTA BUNA !

    • nicolae hasegan

      nicolae hasegan (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2008

      Reteta e superba. Cartofii, ouale si branza merg mana-n mana; e pacat sa adaugati si afumaturi. Eu pun branza telemea. In ultimele 10 min adaug smantana impreuna cu 2 oua batute, ca sa lege putin ingredientele si astfel iese ca o "budinca". Deasupra, cascaval ras. O nebunie!

    • Fara foto

      alina , 14 decembrie 2008

      Curatati de ce pot avea inainte de a-i pune in apa si necuratati de coaja pana a-i lasa sa fiarba.

    • Fara foto

      Calimero , 13 decembrie 2008

      Unii zic ca-i fac cu brinza, da' nu spune de care. Eu ii fac cu telemea de oi, oua fierte tare si smintina. Vegeta o inlocuiesc cu sare obisnuita si nici afumaturi nu pun. Nu cred ca cartofii sunt necuratati, dar nici nespalati nu pot fi, ca cand ii mincam ne scrisneste nisipu intre dinti. Eu ii fierb numa pe juma, dupa ce i-am curatat de coaja, ca cartofii se mai coc si in cuptor, dupa ce-am pus celelalte ingrediente. Un secret este sa punem ultimul strat de cartofi si pe ei nu mai punem smintina. In cuptor prinde o crusta si ii face deliciosi. Focul sa nu fie prea mare, ca ii ardem. Pofta buna!

    • Fara foto

      Corina , 12 decembrie 2008

      Cartofi necuratati si necuratati - cred ca se refera la faptul ca cartofii sunt spalati, dar necuratati de coaja. :P

    • Fara foto

      tatiana , 09 decembrie 2008

      Am citit cu atentie reteta si mi s-a parut interesanta, cred am sa incerc si eu, in plus nu este asa de complicata, eu insa as mai adauga cascaval si ciuperci, cred ca va fi un deliciu!

    • Fara foto

      SORIN , 25 noiembrie 2008

      Nu am facut pana acum reteta pentru ca nu am inteles cum se prepara cartofi "curatati si necuratati"

    • Fara foto

      anca , 08 noiembrie 2008

      Hello! eu acesti cartofi frantuzesti nu ii fac cu unt, dar pun branza si ies un deliciu! Un rand de cartofi, unul de oua taiate felii, unul de branza si apoi bag la cuptor o jum de ora, apoi ii scot pun smantana si ii mai bag la cuptor 4-10 min. Pofta buna!

    • Fara foto

      Roswitha Auerswald (Bucatar) , 06 noiembrie 2008

      Buna seara, din intimplare am ajuns pe aceasta pagina, cautind o reteta de coliva. Apropos, caloriile cartofilor franzusesti, pe care si eu ii fac cu cirnat afumat, oua, cartofi fierti in coaja. Unt nu folosesc deloc, si nu se intimpla nimic. Iar pentru printre rinduri si la urma, amestec intr-o cana mare smintna cu iaurt si vegeta.... cu o salata verde, este fenomenal ;-) Multe salutari, Roswitha

    • Fara foto

      ioana , 26 octombrie 2008

      In general cartofii nu ii fierb in coaja, pentru ca mi se pare ca un gust amar. Ingredientele pe care le folosesc sunt: cartofi, oua, branza, smantana si evident sare si piper. Este un deliciu pentru familie.

    • Fara foto

      coco , 16 octombrie 2008

      Eu fac reteta, dar un pic altfel, pe linga oua eu pun si cirnati afumati si smintina in felul urmator: ung tava de iena bine cu unt sau margarina, apoi acoper bine cu cartofi taiati rondele fundul tavii, pun ouale taiate si cirnati taiati rondele, ii asez unul linga altul, pun apoi smintina si un pic de margarina si tot asa pina se termina toti cartofii si cirnatii, deasupra sa ramana carofi, peste care pun smintina si unt.

    • Fara foto

      GIGI DAGOSTINO , 06 octombrie 2008

      Am mixat odata reteta asta si a iesit super.. sper ca va place

    • Fara foto

      Vali Tanasie (Bucatar) , 17 septembrie 2008

      In legatura cu caloriile, eu adaug din belsug carnati afumati, taiati rondele... Este delicioasa... Si pt calorii... SPORT!

    • Fara foto

      IVU CONSTANTIN , 18 august 2008

      Super reteta...dar cu un vin rosu ...CABERNET.

    • Fara foto

      luci , 11 august 2008

      Da' , cu caloriile cum stati la retzeta asta???

    • Fara foto

      Alina , 05 august 2008

      Eu pun pesmet ca sa mai ia din apa de la cartofi.Sincer nu mi s-a parut ca ii schimba gustul f mult.Dupa un strat de cartofi, unul de oua si unul de cascaval am mai pus si ciuperci.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

      Adevarul e ca nu am incercat aceasta reteta, nici nu am auzit de ea pana acum. Este interesanta, cred ca o sa fac si eu, nu mi se pare dificila.

    • Fara foto

      MIHAELA BADEA (Chef de cuisine) , 18 iulie 2008

      Cartofi cu pesmet? Da, suna bine, dar nu stiu ce gust ar avea.

    • Fara foto

      simona , 08 iunie 2008

      stiam si eu reteta asta de la o matusa din brasiv. este delicioasa!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

978 voturi

Ingrediente

  • 700 - 800 g cartofi
  • 4 oua
  • 200 - 300 ml smintina
  • 50 g unt
  • 30 g pesmet
  • sare.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

8 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu carne

Dovlecei la gratar cu otet balsamic si patrunjel

Intotdeauna mi-au placut dovleceii cu usturoi.  Din pacate, nu imi sunt la fel de simpatice

0 voturi    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Reteta e foarte buna dar un gust deosebi ii da si branza de oi sau cascavalul adaugat atat intre straturi cat si deasupra.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu leurda

Tarta cu leurda

Pregatim un aluat din oua, un praf de sare, ulei si iaurt . Intr-un bol separate, amestecam faina si praful de copt. Leurda o tocam

4 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Musaca de vinete

Musaca de vinete

Vinete faine la magazin, busuioc in solar, carnita de vitel....era clar ca trebuia s-o fac. Si-am facut-o! :) Se incepe cu vinetele,

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne