Cartofi frantuzesti cu kaizer

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Cartofi frantuzesti cu kaizer

Ingrediente

  • 6 cartofi mari
  • 6 oua
  • 150 ml smantana
  • 50 g unt
  • 100 ml ulei
  • 250 g branza
  • 150 g kaizer
  • sare, piper

Mod de preparare

1. Se fierb cartofii in coaja.

2. Se fierb 4 oua, iar celelalte doua se bat si se amesteca cu smantana.

3. Dupa ce cartofii sunt fierti se decojesc si se dau prin razatoarea mare intr-un bol.

4. Ouale fierte se taie feliute si se impart in doua pentru a fi de ajuns pentru umplutura dintre cele trei straturi de cartofi.

5. Se unge o tava cu unt si ulei si se adauga primul strat de cartofi. Se presara peste ei sare si piper. Se adauga feliile de oua fierte, branza rasa, kaizerul taiat cubulete, putin ulei si cateva linguri din compozitia de oua cu smantana.

5. Urmatorul strat este iar din cartofi rasi. Peste ei se adauga aceeasi compozitie ca la primul strat de cartofi.

6. Peste al treilea strat de cartofi si ultimul se adauga doar compozitia care a mai ramas de oua cu smantana si branza rasa.

7. Se da la cuptor aproximativ 45 minute.

Pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise