festivalul blogurilor gustoase

autor:

nicoleta lacatus

» » Budinci

cartofi frantuzesti la cuptor

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

cartofii se fierb cu sare si se taie rotunzi.se unge o tava cu unt apoi se aseaza un strat de carofi unul de branza rasa cu 2 oua fierte taiate bucatele apoi iar cartofi si deasupra cascaval ras cu oua batute.se da la cuptor 15 minute.se presara cu patrunjel verde tocat.


se serveste cu salata de legume.

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    bravo nicoleta !

  • Danutza

    Danutza (Chef de cuisine) , 07 iulie 2010

    Foarte buni!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2010

    O bunatate !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Deliciosi...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Sunt delicioasi!

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 14 mai 2009

      Arata minunat, chiar imi place! Bravo!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2009

      Imi place mult,chiar mi s-a facut pofta...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 13 mai 2009

      Arata foarte bine,doamna sidonia. Asa ii prepar si eu dar restul familiei nu se inghesuie sa manance....pacat de aspect.

    • Fara foto

      lorena , 26 ianuarie 2009

      Am gresit, ou cu smantana deasupra.

    • Fara foto

      lorena maxim , 26 ianuarie 2009

      Mie-mi plac cartofii frantuzesti, dar eu ii fac si cu carnati. Pun un strat de cartofi, unul de oua, unul de cartofi, iara cartofi si pun carnati feliute prajit si la fiecare strat pun cascaval ras, iar deasupra bat oua cu cascaval.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 iulie 2008

      Eu ii fac fara brinza si cascaval dar cu multa smintina !!! Deasupra nu pun oua batute...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

26 voturi

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 200 g branza
  • 200 g cascaval
  • 4 oua
  • 50 g unt

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de nicoleta lacatus

Fasole verde inabusita

Se alege fasolea verde de codite si se spala. Se pune la inabusit cu ulei si apa cam 30 minute.Sarea

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tiramisu cu crema de caise si frisca

Se pregateste o crema din caise astfel:taiem caisele feliuta si le mixam cu zaharul. Inmuiem piscoturile

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Tochitura de neuitat

Se taie cubulete carnea de porc, se dezoseaza pieptii de pui si se taie si ei cubulete, se taie

53 voturi    28 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

bravo nicoleta !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Budinci
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofii se spala si se pun la fiert intregi in apa cu sare (pentru a ramane mai fermi). Separat, 6 oua se pun si ele la fiert. Carnatii

5 voturi    5 comentarii
2h
Budinci
Budinca cu penne si telemea de oaie

Budinca cu penne si telemea de oaie

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.In timp ce pastele fierb sfaramam branza cu ajutorul unei furculite(sau

3 voturi    1 comentariu
1h
Budinci