autor:

nicoleta lacatus

» » Budinci

cartofi frantuzesti la cuptor

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

cartofii se fierb cu sare si se taie rotunzi.se unge o tava cu unt apoi se aseaza un strat de carofi unul de branza rasa cu 2 oua fierte taiate bucatele apoi iar cartofi si deasupra cascaval ras cu oua batute.se da la cuptor 15 minute.se presara cu patrunjel verde tocat.


se serveste cu salata de legume.

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    bravo nicoleta !

  • Danutza_Retetegg

    Danutza_Retetegg (Chef de cuisine) , 07 iulie 2010

    Foarte buni!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2010

    O bunatate !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Deliciosi...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Sunt delicioasi!

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 14 mai 2009

      Arata minunat, chiar imi place! Bravo!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2009

      Imi place mult,chiar mi s-a facut pofta...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 13 mai 2009

      Arata foarte bine,doamna sidonia. Asa ii prepar si eu dar restul familiei nu se inghesuie sa manance....pacat de aspect.

    • Fara foto

      lorena , 26 ianuarie 2009

      Am gresit, ou cu smantana deasupra.

    • Fara foto

      lorena maxim , 26 ianuarie 2009

      Mie-mi plac cartofii frantuzesti, dar eu ii fac si cu carnati. Pun un strat de cartofi, unul de oua, unul de cartofi, iara cartofi si pun carnati feliute prajit si la fiecare strat pun cascaval ras, iar deasupra bat oua cu cascaval.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 iulie 2008

      Eu ii fac fara brinza si cascaval dar cu multa smintina !!! Deasupra nu pun oua batute...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

26 voturi

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 200 g branza
  • 200 g cascaval
  • 4 oua
  • 50 g unt

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de nicoleta lacatus

Fasole verde inabusita

Se alege fasolea verde de codite si se spala. Se pune la inabusit cu ulei si apa cam 30 minute.Sarea

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tiramisu cu crema de caise si frisca

Se pregateste o crema din caise astfel:taiem caisele feliuta si le mixam cu zaharul. Inmuiem piscoturile

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Tochitura de neuitat

Se taie cubulete carnea de porc, se dezoseaza pieptii de pui si se taie si ei cubulete, se taie

53 voturi    28 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

bravo nicoleta !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Budinci
Budincă de mei cu vanilie, scorțișoară și căpșune

Budincă de mei cu vanilie, scorțișoară și căpșune

Meiul se călește în uleiul de cocos, într-o cratiță cu fundul mai gros, se adaugă laptele, sarea, batonul de vanilie

0 voturi    0 comentarii
35 min
Budinci
Budinca de paste sarata la cuptor

Budinca de paste sarata la cuptor

Pastele (eu am ales penne deoarece se amesteca mai bine cu restul de ingrediente, pentru ca sunt scurte) se pun la fiert în apă

4 voturi    8 comentarii
30 min
Budinci