Carnea se fierbe dupa care se taie cubulete, apoi se amesteca cu ceapa si ardei taiate feliute.
Cartofii se curata de coaja, se taie rondele si se fierb, insa nu in totalitate, asfel incat sa nu se rupa la scoaterea din apa. Se unge tava cu ulei se aseaza un strat de cartofi, unul de carne, iarasi un strat de cartofi si unul de carne si ultimul strat de cartofi, carnea ramasa se amesteca cu oule si se toarna peste asta pentru a se prinde cartofii intre ei. Peste se presara patrunjel, sare sau Vegeta dupa gust si nu in ultimul rand rosile taiate feliute.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii