Mai intai se da drumul la cuptor.Cartofii se curata,se spala si se taie cuburi. Ceapa se taie fasii, morcovul se taie rondele,iar usturoiul se curata si se zdrobeste sau se toaca marunt.
Totul se adauga intr-un castron incapator, se stropeste cu ulei de masline, se presara oregano,boia dulce,sare dupa gust,cimbru si 2 linguri pasta de tomate. Se amesteca totul cu o lingura.Apoi se toarna intr-o tava(teflonata) acoperindu-se cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor timp de 45 de minute. Se inlatura foaia de aluminiu si se mai lasa inca 10 minute pentru a se rumeni. Se pot servi ca atare, sau ca garnitura. Presarati si patrunjel tocat marunt :)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii