autor:

Eugenia Bogdan

» » Mancaruri cu carne

Cartofi taranesti cu pui la cuptor

Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Transam puiul si il condimentam cu condimente pentru pui. Curatam cartofii si ii taiem bucati mari. Tocam usturoiul, ceapa o taiem julien si le adaugam peste cartofi impreuna cu sarea, piperul si putin ulei. Mai putem adauga si bucatele de costita afumata sau Kaiser. Le amestecam si le rasturnam intr-un vas yena. Deasupra asezam bucatile de pui condimentate, acoperim cu capacul si dam vasul la cuptor pentru 1,5 - 2 ore. Mancarea se prepara in suc propriu si va iesi foarte frageda si gustoasa.


Pofta buna!

  • 20 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elena Solomon , 07 noiembrie 2014

    Superbun!!!!!!!!!!!!!!!

  • Fara foto

    Niko Nic , 07 noiembrie 2014

    super!

  • Fara foto

    Petryka Hornet , 07 noiembrie 2014

    foarte bun si gustos

    • Fara foto

      Manda Gianina , 20 noiembrie 2013

      SUPER BUN !

    • Fara foto

      Szabo Ioana , 20 noiembrie 2013

      Superbun!!!!!!!!!!!!!!!

    • Fara foto

      bobita , 19 noiembrie 2013

      eu adaug 50ml vin.

    • Fara foto

      Eugenia Bogdan , 19 noiembrie 2013

      Superbun!!!!!!!!!!!!!!!

    • Fara foto

      Szabo Ioana , 19 noiembrie 2013

      Arata delicios ,o sa incerc reteta asta cu siguranta .Am o intrebare ,la ce temperatura sa bag la cuptor ,al meu este electric .Va rog, daca poate cineva sa ma sfatuiasca ,tare bine mi-ar prinde . Multumesc .

    • Fara foto

      Andrea Rosu , 19 noiembrie 2013

      super

    • Fara foto

      Marya Calcan , 19 noiembrie 2013

      si eu fac si e foarte bun si gustos.

    • Fara foto

      costina , 03 septembrie 2013

      eu cred ca este foarte gustoasa,dar cartofi cu carne,si seara...?!

    • Roxana_S

      Roxana_S (Bucatar sef) , 02 septembrie 2013

      la fel fac si eu si este delicioasa

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 22 august 2010

      Da si eu fac asa dar cind puiul este gata mai las 5 minute la cuptor cu faza de gril si le rumeneste putin si iese minunat -foarte buna reteta.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 17 august 2010

      Este foarte bun,asa il gatesc mereu,doar ca nu pun ceapa.Dar o sa incerc si cu ceapa,sigur este foarte bun.

    • Andra

      Andra (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

      Foarte bun, eu prepar destul de des puiul asa. Delicios. 5 stele :)

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

      Bun, bun...foarte bun !

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Delicioasa.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Foarte buna si gustoasa.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Foarte gustoasa mai ales alaturi de o salata.

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      E preferata familiei, foarte buna si usoara.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

24 voturi

Ingrediente

  • 1 pui,1 kg cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condimente ptr pui

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Eugenia Bogdan

Corabioare de dovlecei umplute cu branza

Am taiat dovleceii in doua pe lung si la baza am tait o portiune ca sa se poata aseza fara sa se

19 voturi    17 comentarii
1h
Aperitive cu legume

Un alt fel de musaca

Tocam carnea, punem patrunjelul tocat, o saram, piparam dupa gust si o amestecam. Compozitia o formam

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Negresa rapida

Se pun toate ingredientele mentionate (mai putin nuci , fructe confiate , coaja portocala, etc) in

11 voturi    4 comentarii
55 min
Dulciuri diverse

Elena Solomon

Superbun!!!!!!!!!!!!!!!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de pui cu masline si legume

Musaca de pui cu masline si legume

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie felii, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie, dar nu foarte mult,

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Se taie muschiul ca pentru rulada si I se da forma unui dreptunghi indepartandu-se de pe margini carnea in plus. Se bate putin carnea,

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne