autor:

Eugenia Bogdan

» » Mancaruri cu carne

Cartofi taranesti cu pui la cuptor

Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Print

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2010

Ingrediente
1 pui,1 kg cartofi, 1 ceapa mica, 3-4 catei usturoi, ulei, sare, piper, condimente ptr pui

Dificultate: Redusa Timp: 2h

34 voturi

Mod de preparare

Transam puiul si il condimentam cu condimente pentru pui. Curatam cartofii si ii taiem bucati mari. Tocam usturoiul, ceapa o taiem julien si le adaugam peste cartofi impreuna cu sarea, piperul si putin ulei. Mai putem adauga si bucatele de costita afumata sau Kaiser. Le amestecam si le rasturnam intr-un vas yena. Deasupra asezam bucatile de pui condimentate, acoperim cu capacul si dam vasul la cuptor pentru 1,5 - 2 ore. Mancarea se prepara in suc propriu si va iesi foarte frageda si gustoasa.


Pofta buna!

  • 28 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Catalina , 21 aprilie 2015

    eu mai pun morcovi si ardei. Morcovii sunt deliciosi in combinatia asta...:)

  • Fara foto

    Lavinia Valentina Hornea , 19 februarie 2015

    Eu am pus si bucati de ananas sau piersici.... e delicios :)

  • Fara foto

    Eugenia Bogdan , 10 februarie 2015

    Nu este nevoie de apa, se face in suc propriu.

    • Eugenia Bogdan

      Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 10 februarie 2015

      Nu se pune nici un stop de apa! Nu este nevoie.

    • Fara foto

      CORNELIA , 05 februarie 2015

      foarte deliciossssss

    • Fara foto

      Desliu Lucica Ana , 04 februarie 2015

      Nu se pune apa.deloc?

    • Fara foto

      jojo , 25 decembrie 2014

      Nu se pune apa deloc??

    • Fara foto

      Gigi Dobre , 23 decembrie 2014

      SUPER BUN

    • Fara foto

      Elena Solomon , 07 noiembrie 2014

      Superbun!!!!!!!!!!!!!!!

    • Fara foto

      Niko Nic , 07 noiembrie 2014

      super!

    • Fara foto

      Petryka Hornet , 07 noiembrie 2014

      foarte bun si gustos

    • Fara foto

      Manda Gianina , 20 noiembrie 2013

      SUPER BUN !

    • Fara foto

      Szabo Ioana , 20 noiembrie 2013

      Nu este nevoie de apa, se face in suc propriu.

    • Fara foto

      bobita , 19 noiembrie 2013

      eu adaug 50ml vin.

    • Fara foto

      Eugenia Bogdan , 19 noiembrie 2013

      Nu este nevoie de apa, se face in suc propriu.

    • Fara foto

      Szabo Ioana , 19 noiembrie 2013

      Arata delicios ,o sa incerc reteta asta cu siguranta .Am o intrebare ,la ce temperatura sa bag la cuptor ,al meu este electric .Va rog, daca poate cineva sa ma sfatuiasca ,tare bine mi-ar prinde . Multumesc .

    • Fara foto

      Andrea Rosu , 19 noiembrie 2013

      super

    • Fara foto

      Marya Calcan , 19 noiembrie 2013

      si eu fac si e foarte bun si gustos.

    • Fara foto

      costina , 03 septembrie 2013

      eu cred ca este foarte gustoasa,dar cartofi cu carne,si seara...?!

    • Roxana_S

      Roxana_S (Maestru bucatar) , 02 septembrie 2013

      la fel fac si eu si este delicioasa

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 22 august 2010

      Da si eu fac asa dar cind puiul este gata mai las 5 minute la cuptor cu faza de gril si le rumeneste putin si iese minunat -foarte buna reteta.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 17 august 2010

      Este foarte bun,asa il gatesc mereu,doar ca nu pun ceapa.Dar o sa incerc si cu ceapa,sigur este foarte bun.

    • Andra

      Andra (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

      Foarte bun, eu prepar destul de des puiul asa. Delicios. 5 stele :)

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

      Bun, bun...foarte bun !

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Delicioasa.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Foarte buna si gustoasa.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Foarte gustoasa mai ales alaturi de o salata.

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      E preferata familiei, foarte buna si usoara.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

34 voturi

Ingrediente

  • 1 pui,1 kg cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condimente ptr pui

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Eugenia Bogdan

Corabioare de dovlecei umplute cu branza

Am taiat dovleceii in doua pe lung si la baza am tait o portiune ca sa se poata aseza fara sa se

26 voturi    23 comentarii
1h
Aperitive

Un alt fel de musaca

Tocam carnea, punem patrunjelul tocat, o saram, piparam dupa gust si o amestecam. Compozitia o formam

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Negresa rapida

Se pun toate ingredientele mentionate (mai putin nuci , fructe confiate , coaja portocala, etc) in

12 voturi    5 comentarii
55 min
Dulciuri diverse

Catalina

eu mai pun morcovi si ardei. Morcovii sunt deliciosi in combinatia asta...:)



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele de vita

Chiftele de vita

Painea se pune la inmuiat intr-un vas cu apa. Cartoful si usturoiul se rad pe razatoarea mica. Frunzele de patrunjel se toc marunt. Peste

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Taiem carnea de porc cubulete. Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne