autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi umpluti cu ciuperci

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 g ciuperci, 12 cartofi mijlocii, 2 cepe, o lingura faina, bulion, ulei, verdeata, sare, piper, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

17 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja, se spala bine si se scobesc de miez. Ciupercile se toaca, se amesteca cu verdeata, ceapa tocata si prajita in ulei, sare, piper, vegeta.


Se umplu cartofii cu aceasta compozitie, se pun in forma unsa cu ulei. Deasupra se toarna o ceasca cu apa si se tin la cuptor 40 min.


Se servesc cu patrunjel verde deasupra si cu smintina.

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • NicoletaC

    NicoletaC (Chef de cuisine):

    Am preparat aceasta reteta, a iesit delicioasa; eu nu pun apa in tava, cartofii sunt patrunsi de uleiul din ceapa calita si ies crocanti. Dureaza aprox 60 minute.

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

17 voturi

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 12 cartofi mijlocii
  • 2 cepe
  • o lingura faina
  • bulion
  • ulei
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • vegeta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciocanele de pui cu legume.

Ciocanele de pui cu legume.

Toate ingredientele sant puse impreuna deci ne trebuie o tigaie mai inalta. Punem tigaia la incins cu ulei si pasta de ardei iute. Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Frigarui in sos (Schaschlik)

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust (eu am folosit doar boia, piper si

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi