autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi umpluti cu ciuperci

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja, se spala bine si se scobesc de miez. Ciupercile se toaca, se amesteca cu verdeata, ceapa tocata si prajita in ulei, sare, piper, vegeta.


Se umplu cartofii cu aceasta compozitie, se pun in forma unsa cu ulei. Deasupra se toarna o ceasca cu apa si se tin la cuptor 40 min.


Se servesc cu patrunjel verde deasupra si cu smintina.

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • NicoletaC

    NicoletaC (Chef de cuisine):

    Am preparat aceasta reteta, a iesit delicioasa; eu nu pun apa in tava, cartofii sunt patrunsi de uleiul din ceapa calita si ies crocanti. Dureaza aprox 60 minute.

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

17 voturi

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 12 cartofi mijlocii
  • 2 cepe
  • o lingura faina
  • bulion
  • ulei
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • vegeta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

8 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu carne

Dovlecei la gratar cu otet balsamic si patrunjel

Intotdeauna mi-au placut dovleceii cu usturoi.  Din pacate, nu imi sunt la fel de simpatice

0 voturi    3 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zacusca

Zacusca

In primul rand puneti vinetele si ardeii capia la copt. Intre timp cat se coc vinetele si ardeii curatam ceapa si o punem in apa

0 voturi    0 comentarii
10h
Conserve si muraturi
Cușcuș cu legume

Cușcuș cu legume

Curățăm legumele. Morcovul îl tăiem rondele, ardeii, roșiile și dovlecelul cubulețe, iar ceapa peștișori. Punem

2 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi