autor:

autor

» » Aperitive cu brinza

Cascaval pane

    Reteta postata pe: 15 aprilie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita pina cind se face putina spuma) si la urma prin pesmet.


Se pregatesc toate feliile.


O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbinta, 3-4 minute, la foc mic (nu direct pe flacara).


Se pune untdelemn cit sa o acopere in strat subtire (2-3 mm) si imediat se asaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti, pina ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie.


Se servesc imediat, altfel se vor intari.

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mita Plesca , 26 martie 2014

    PAPUSA NOASTRA...**

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Cascavalul are destul de multa grasime si nu cred ca trebuie sa mai adaugam, daca folosim o tigaie antiaderenta...parerea mea...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Tare gustos.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Foarte bun.

    • Fara foto

      adelyn@ , 18 ianuarie 2010

      Este o reteta foarte usor de preparat dar in acelasi timp si foarte gustoasa. :-*

    • Fara foto

      Adrian , 12 decembrie 2009

      Tocmai l-am terminat de mancat... suppeeerrrr bun :D

    • Fara foto

      de@ , 08 septembrie 2009

      Bun!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

      Si mie

    • Fara foto

      laura , 15 octombrie 2008

      Cred ca e ok! Imi place mult cascavalul! Ms pt reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

385 voturi

Ingrediente

  • 100-150 g cascaval
  • unt sau untdelemn
  • lapte
  • faina.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tochitura macelareasca cu cus-cus

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Vol au vent cu crema de branza

Vol au vent intra in categoria acelor aperitive festive ultra rapid si usor de preparat. Va propun

1 vot    3 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Rulada de cascaval

Cea mai simpla si mai rapida dintre ruladele aperitiv este cea din cascaval (cunoscuta si sub numele

8 voturi    7 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Mita Plesca

PAPUSA NOASTRA...**

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si telemea de oaie

Placinta cu spanac si telemea de oaie

Spalam frunzele de spanac si le oparim cateva minute ,apoi il scurgem si il tocam marunt. Taiem ceapa verde si ceapa si le calim in

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Se spala cu grija florile si se lasa sa se zvante pe un prosop de bucatarie. Intre timp, se pregateste umplutura. Ricotta se amesteca

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza