autor:

Fara foto

» » Aperitive cu legume

Castraveti in otet pentru iarna

Autor: valentina ganea (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 septembrie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierbe apa cu sare si otet (la 1 l de apa 1 lingura de sare neiodata si o cescuta de otet din vin); separat se spala castravetii si se aseaza in borcane cu boabe de piper, boabe de marar, catei de usturoi, hrean (taiat betisoare) si bete de marar; se adauga apa care a fiert cu otet si sare in borcane; se leaga borcanele cu 2 randuri de celofan sau cu capace (pe filet). Se acopera cu o patura, iar a doua zi se pun la camara.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

52 voturi

Ingrediente

  • castraveti
  • usturoi
  • hrean
  • otet
  • piper boabe
  • mustar boabe
  • bete de marar
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Roșii uscate la cuptor

Roșii uscate la cuptor

Preîncălzeşte cuptorul la 150°C . Spală roşiile, şterge-le, taie-le în două, scoate sâmburii. Într-o tavă unsă bine

9 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu legume
Gogosari cu sos

Gogosari cu sos

Gogosarii se taie fideluta. Intr-o oala de 8-10 litri se pune sosul de paste de tomate, uleiul, otetul, zaharul, sarea, piperul,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu legume