autor:

Fara foto

» » Aperitive cu legume

Castraveti in otet pentru iarna

Autor: valentina ganea (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 septembrie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierbe apa cu sare si otet (la 1 l de apa 1 lingura de sare neiodata si o cescuta de otet din vin); separat se spala castravetii si se aseaza in borcane cu boabe de piper, boabe de marar, catei de usturoi, hrean (taiat betisoare) si bete de marar; se adauga apa care a fiert cu otet si sare in borcane; se leaga borcanele cu 2 randuri de celofan sau cu capace (pe filet). Se acopera cu o patura, iar a doua zi se pun la camara.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

52 voturi

Ingrediente

  • castraveti
  • usturoi
  • hrean
  • otet
  • piper boabe
  • mustar boabe
  • bete de marar
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Tarta cu praz leurda si ciuperci

Tarta cu praz leurda si ciuperci

In tigaia cu unt incins se caleste partea alba de la praz taiata rondele, se adauga ciupercile feliate, iar dupa ce a scazut apa din

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu legume
Chiftele vegetale cu branza de vaci

Chiftele vegetale cu branza de vaci

Se curata legumele de coaja, se spala, se lasa la scurs. Dam dovleceii pe razatoarea mare si ii punem amestecati cu 2 lingurite rase

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu brinza