Mod de preparare file: Fileul se spala, si se usuca bine. Pe o farfurie intinsa se pun amestecul de provence, sarea, piperul si susanul. Fileului i se face o crusta din susan si amestec apoi se pune in togaia incinsa cu ulei. Se adauga si gimbirul si se prajeste 3-4 minute pe fiecare parte.Se scot pe un servetel de hartie. Se servesc stropite cu suc de lamaie.
Mod de preparare champignon: Intro tigaie se incinge uleiul si se adauga ciupercile. Se calesc 5 minute la foc mare. Se adauga apoi ceapa si usturoiul si se calesc 2-3 minute la foc mediu. Se adauga pasta de tomate si supa si se lasa fara capac maxim 10 minute. Se adauga apoi salvia si smantana si se mai lasa 5 minute . Se condimenteaza si se adauga ceapa.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii