Spalam carnea si o tocam marunt.
Verdeata o spalam si o tocam la fel.
Folosim un castron in care punem toate ingredientele tocate si condimentele.
Amestecam bine si dam deoparte 10 minute.
Luam o forma de copt dreptungiulara, ungem cu putin ulei de masline si asezam cele doua foi de placinta, lasand marginile in afara.
Asezam peste foi, cu ajutorul unei linguri, compozitia de carne si nivelam frumos. Acoperim cu marginile foilor de placinta, si presaram un pic de ulei masline.
Dam la cuptorul preincalzit si lasam la copt cam o ora, la foc mediu. Dupa ce s-a copt, scoatem din cuptor, lasam cateva minute si apoi rasturnam checul pe un platou ca sa nu se umezeasca in tava. Presaram un pic de susan.
Lasam sa se raceasca de tot si punem la frigider pana la sevire.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii