autor:

Maria Lupean

» » Prajituri

Chec cu cacao, nuci si stafide

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul spuma, apoi se pun pe rand ouale,amestecand bine.


Se adauga praful de copt, nucile tocate,stafidele, cacao si la urma faina.


Se coace dupa ce s-a racit se taie felii si se serveste cu ceai sau lapte.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Foarte apetisant

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

    Simplu si gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • -2 linguri unt
  • -un pahar zahar
  • -4 oua
  • -1 praf de copt
  • -30-40 nuci
  • -stafide
  • -2-3 linguri cacao
  • -un pahar de faina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Maria Lupean

Lichior de oua

Galbenusele se freaca cu putin zahar pina se topeste zaharul. In laptele cald se amesteca restul

59 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Cocteiluri si lichioruri

Lichior de ness

Se freaca nessul cu apa si zaharul. Se lasa sa stea 2 ore apoi se amesteca cu alcoolul.Eu nu am pus

16 voturi    11 comentarii
2h 30 min
Cocteiluri si lichioruri

Tarta cu fructe si budinca

Se coace foaia si se lasa la racit. Intre timp se face budinca, se amesteca cu frisca si se pune

19 voturi    20 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte apetisant

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Briose cu mere coapte

Briose cu mere coapte

Se mixeaza ouale, untul se topeste cu zaharul si se toarna peste oua amestecand energic se pun merele coape in prealabil si tiate, faina

1 vot    1 comentariu
35 min
Prajituri
Prajitura desteapta

Prajitura desteapta

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se topeste zaharul si se formeaza o crema. Peste galbenusuri punem untul topit, rece, apoi

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri