Pentru inceput vom separa ouale, intr-un castron mic galbenusurile si intr-un bol mai mare albusurile pe care le batem spuma cu zaharul. Dupa ce am batut albusurile adaugam galbenusurile si le incorporam bine.
Apoi adaugam faina treptat, praful de copt si esenta de vanilie. La final incorporam uleiul putin cate putin si o turnam in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina pe care o dam la cuptor pentru 30-40 minute.
Intre timp pregatim ciocolata, pe care o punem intr-o oala mai mica la bain marie dupa ce s-a topit incorporam putin ulei cat sa o subtieze putin.
Dupa ce am scos checul si s-a racit putin turnam peste el ciocolata fierbinte.
La final il bagam la frigider pentru ca ciocolata sa se intareasca.
Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii